Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Παναιτωλικός - Λαμία 3-0



Αλλιώς τα φανταζόμασταν κι αλλιώς μας τα ΄φερε η ζωή. Περιμέναμε ότι ο αγώνας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα ήταν ντέρμπυ αλλά τελικά ούτε που εμφανιστήκαμε στο γήπεδο... Τι κατάντια Θεέ μου... Προς το παρόν υπάρχουμε ακόμα στο πρωτάθλημα αλλά αν δεν κατέβουμε και την ερχόμενη Τετάρτη χαιρετάμε άδοξα το πρωτάθλημα! Τρεις ήττες είχε στο πρωτάθλημα η Λαμία μέχρι πριν δύο αγωνιστικές και τις έκανε πέντε με δύο ήττες στα χαρτιά. Απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα η ομάδα θα νεκραναστηθεί, όπως άλλωστε αναμενόταν μιας και διακυβεύονται πολλά από την συνέχεια της ύπαρξής της αγωνιστικά στην κατηγορία. Δεν ξέρω αν το zombie που θα εμφανιστεί θα τα καταφέρει ν΄ανταπεξέλθει, το πιθανότερο είναι πως θα το παλέψει με αξιώσεις κι ίσως παραμείνει στην κατηγορία. Αναρωτιέμαι αν η συνέχεια στο πρωτάθλημα και φυσικά η διατήρηση της Π.Α.Ε. σε λειτουργία είναι σημαντικότερη από την αξιοπρέπεια αυτής της ομάδας. Ακόμα κι αν πέσει εν τέλει αγωνιστικά, η Π.Α.Ε. θα εξακολουθήσει να υφίσταται προσφέροντας πολύτιμο χρόνο στους ενδιαφερόμενους να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους! Αν τελικά την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στην Νίκη Βόλου εμφανιστεί στο γήπεδο το φάντασμα της Λαμίας ελπίζω μετά τον διασυρμό με τα Γρεββενά και με τον Παναιτωλικό να μη βιώσουμε και μια ατίμωση εντός αγωνιστικού χώρου... Ειδικά από τους "συμπαθέστατους" γείτονες... Τι να πω εδώ που μας έφτασαν; ...ο Θεός να βάλει το χέρι του...

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ ΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΚΑΙ 5 Η ΟΜΑΔΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.