Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Υπάρχουμε, δεν τα παρατάμε και ορθώνουμε ανάστημα!

Στην Λαμία υπάρχει πια επόμενη ποδοσφαιρική μέρα! Υπάρχει κι είναι αισιόδοξη, ελπιδοφόρα, με προοπτικές! Χάρη στην τοπική αυτοδιοίκηση, μην ξεχνάμε ότι ο νομάρχης Θανάσης Χειμάρας έχει φορέσει την τιμημένη μπλε φανέλα του Α.Σ. Λαμία, χάρη στις προσπάθειες των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών που μάτωσαν για τη μπλε φανέλα και χάρη στην καλή διάθεση εύπορων και ευηπόληπτων επιχειρηματιών από την πόλη μας η Π.Α.Ε. Λαμία συνεχίζει την προσπάθεια! Το ζητούμενο δεν είναι να επέλθει ο "θάνατος" στον αγωνιστικό χώρο αλλά να μπουν οι βάσεις ώστε να εξυγιανθεί πλήρως η ομάδα σε κάθε επίπεδο και να ατενίσει το μέλλον με φιλοδοξίες ώστε να εκπληρώσει τους πόθους των Λαμιωτών και των Φθιωτών φιλάθλων!

Το Διοικητικό σχήμα όπως ανακοινώθηκε αργά χθες βράδυ απαρτίζεται από τους:

Σπύρος Καγκαράς, οικονομοτεχνικός επιχειρηματίας με θητεία στο ποδόσφαιρο.
Νίκος Χαλκιάς, επιχειρηματίας πετρελαιοειδών,
Κώστας Τζούφλας, επιχειρηματίας
Μίμης Χαλβαντζής, εκπρόσωπος του ερασιτέχνη ΑΣ Λαμία, επιχειρηματίας και
Λεωνίδας Γιαννέλος Πρόεδρος ΔΣ Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. Λαμία, τραπεζικός υπάλληλος.

Βασική προϋπόθεση για να ευοδωθούν οι προσδοκίες μας για την ομάδα της καρδιάς μας είναι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια όλοι εμείς οι απλοί φίλαθλοι με την παρουσία μας στο γήπεδο. Μια τέτοια κίνηση, με τις εγγυήσεις της τοπικής αυτοδιοίκηςης, με τη στήριξη των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και με την παρουσία ισχυρών οικονομικά επιχειρηματιών της περιοχής μας ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να έχει ως αρωγούς τους αγνούς, ανιδιοτελείς φίλους της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.