Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Νέα αναβολή...

Αν και εργάσιμη η μέρα, ο κόσμος ήρθε!!!

Οι 1500 φίλοι της Λαμίας που βρέθηκαν στο Δ.Α.Κ. ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της αγαπημένης τους ομάδας ήταν το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο από τον σημερινό αγώνα. Αν και παίχτηκαν μόλις 22 αγωνιστικά λεπτά η ολική επαναφορά της Λαμίας στο πρωτάθλημα είναι γεγονός!

Το Δ.Α.Κ. ξαναπήρε φωτιά!!!

Η Λαμία παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους:
Κόσογλου τερματοφύλακα, αριστερός μπακ ο Κωστής, δεξιός ο Μπαμπατσιάς και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Χουλιάρας με τον Μεσσιακάρη. Στη μεσαία γραμμή αριστερά ο Κολιάκης, δεξιά ο Ντέρτσας και στον άξονα ο Σιδηρόπουλος με τον Χατζή. Στην επίθεση οι Νάσιος και Λαμπρογεώργος.


Κόσογλου, ο νέος τερματοφύλακας της Λαμίας.

Στον ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού η Λαμία είχε 2 καλές στιγμές για να σκοράρει. Μόλις στο 2΄ο Νάσιος έχασε μεγάλη ευκαιρία σε κενό τέρμα. Ο Κολιάκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Καντιμοίρης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά η κοντινή κεφαλιά του Νάσιου πέρασε άουτ. Η Λαμία διαμαρτυρήθηκε και για χέρι αμυντικού της Νίκης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντέρτσα αλλά ο διατητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε παράβαση.



Ήταν πέναλτυ;;;

Η δεύτερη καλή στιγμή για τη Λαμία ήταν με εκτέλεση φάουλ του Φάνη Λαμπρογεώργου με το σουτ του αρχηγού της να περνάει λίγο άουτ.




Το φάουλ του Φάνη Λαμπρογεώργου

Ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε τον αγώνα στο 22΄ θεωρώντας ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος. Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί από το 22΄σε ημερομηνία που θα καθορίσει η διοργανώτρια αρχή.

Ο διαιτητής αποχωρεί διακόπτοντας τον αγώνα στο 22ο λεπτό.

Οι παίκτες της Λαμίας μετά την διακοπή του αγώνα παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο για την αναγκαία αποθεραπεία και χειροκροτήθηκαν για την προσπάθειά τους από τους οπαδούς της Λαμίας.

οι παίκτες της Λαμίας ήταν παθιασμένοι και μαχητικοί!!!

Τον αγώνα παρακολούθησαν και οπαδοί της Νίκης Βόλου. Οι οπαδοί της Νίκης ήταν στον δρόμο χθες όταν ειδοποιήθηκαν στην Στυλίδα για την αναβολή του αγώνα κι επέστρεψαν στον Βόλο. Σήμερα ήρθαν ξανά στη Λαμία.

Οι οπαδοί της Νίκης Βόλου.

Ο Στράτος Γιδόπουλος παρακολούθησε τον σημερινό αγώνα από το συρματόπλεγμα του αγωνιστικού χώρου κι όχι από την κερκίδα των επισήμων.

Στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. βρέθηκε και ο Κώστας Φαρμάκης!

Θωμάς Μαντζιούρας και Αχμεντ Αμπουζέιντ είδαν την ομάδα τους από την κερκίδα.


Η Λαμία επέστρεψε στο πρωτάθλημα, η πρώτη μάχη κερδήθηκε! Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες ήταν ενθαρρυντική! Πρέπει και οι οπαδοί να επιστρέψουμε στις κερκίδες! Πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα μας, που παρά τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, δείχνει ικανή να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα μας, μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!

ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ - ΛΑΜΙΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΛΑΜΠΡΟΓΙΩΡΓΟ.ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 25-30 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΩ ΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ"ΣΩΤΗΡΑ" ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ (ΓΚΑΡΑΣΙΝΟ,ΜΑΣΑΔΟ,ΝΟΥΤΣΚΟΦΣΚΙ)ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ο"ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ "ΚΟΥΓΙΑΣ.Ο ΦΑΝΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ .ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΡΙΖΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΠΑΙΖΕ.ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΝΕ ΔΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΤΖΕΚΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΕΠΙ ΚΟΥΓΙΑ.ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ. ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΝΕΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΑΠΕΣΥΡΕ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΓΑΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ.Ο ΦΑΝΗΣ ΔΑΚΡΥΣΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ. ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΙΑ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΒΑΝΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.