Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Όλοι στο γήπεδο, έχουμε αγώνα σήμερα!

Η Λαμία ξεπερνώντας κάθε λογική επιστρέφει στο πρωτάθλημα! Οι προσπάθειες συμπατριωτών μας που αγαπούν την ομάδα και είναι στο πλευρό της διαχρονικά δεν ήταν απέλπιδες και σήμερα στις τρεις το μεσημέρι στον αγωνιστικό χώρο θα παραταχθούν δύο ομάδες! Είναι αναγκαίο ο φίλαθλος κόσμος της πόλης να είναι συμπαραστάτης σ΄αυτή την προσπάθεια ώστε να αποδείξουμε ότι και ποδοσφαιρική κουλτούρα έχουμε και την ομάδα μας αγαπάμε! Τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας, όπως χαρακτήρισαν οι ίδιοι την κίνησή τους, αξίζουν ως ελάχιστη ανταπόδωση και επιβράβευση των κόπων τους την δυναμική παρουσία των Φθιωτών στο Δ.Α.Κ. σήμερα το μεσημέρι.

Να κρατήσουμε τη σημαία της Λαμιάρας ψηλά!!!

Ο Παναγιώτης δεν κρατιόταν με τίποτα κι έδωσε το παρόν στη χθεσινή προπόνηση. Με τις φωνές και τα τραγούδια του ξεσήκωσε το γήπεδο της Νέας Άμπλιανης χθες το απόγευμα για να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας!

με τον αρχηγό Σπύρο Βιτζέκα!!!

Οι παίκτες της Λαμίας προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες του Σπύρου Λέντα και του Πέτρου Καραΐσκου εν όψει της αναμέτρησης με την Νίκη Βόλου. Χωρίς τον Πατίδη και τον Βιτζέκα θ΄αγωνιστεί η Λαμία στον σημερινό αγώνα.


Η σημαία ψηλά κι οι παίκτες στρωμένοι στη δουλειά πίσω!

Είναι επιβεβλημένο ο φίλαθλος κόσμος τόσο της πόλης όσο και του νομού να δώσει βροντερό παρών σήμερα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας. Η ομάδα της καρδιάς μας θα προχωρήσει ανάλογα με τη δυναμική που μπορεί να της προσδώσει η τοπική κοινωνία και σήμερα θα δώσουμε ένα πρώτο δείγμα, ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα την διευθύνουν οι:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πεχλιβανίδης Κ. ΣΔΠ Θες/νίκης
ΒΟΗΘΟΣ: Νικολαΐδης Κ. ΣΔΠ Θες/νίκης
ΒΟΗΘΟΣ: Παλάσκας Δ. ΣΔΠ Θες/νίκης
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραπλής Ν. ΣΔΠ Φωκίδας

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.