Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Λαμία - Νίκη Βόλου 0-0

Δεν κατάφερε να πετύχει γκολ η Λαμία και να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Νίκη Βόλου στα 68 + 5 λεπτά που παίχτηκαν σήμερα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διακοπείσα από τις 15 Ιανουαρίου, αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η Λαμία παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους: Κόσογλου, Μπαμπατσιά, Χουλιάρα, Δασκαλάκη, Κωστή, Γεωργίου, Μεϊντή, Πετρόφ, Μήτρου, Χιούζ και Σόμπτσακ.

Στα 23΄ που ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα η Νίκη ήταν πιο δραστήρια από τη Λαμία και δημιούργησε ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ κυρίως λόγω των λαθών που έκανε η Λαμία. Στο 29΄ ο Μπένγκουα εκτέλεσε φάουλ που απέκρουσε δύσκολα ο Κόσογλου...



κι από την εκτέλεση του κόρνερ μετά τη λάθος έξοδο του Κόσογλου ο Σωτρίνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ...




Στο 35΄μετά από λάθος του Μπαμπατσιά ο Μπένγκουα βρέθηκε τετ α τετ με τον Κόσογλου όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε σωτήρια το σουτ του παίκτη της Νίκης. Η Λαμία κατάφερε να φανεί απειλητική στο 41΄όταν ο Χιούζ σέντραρε από δεξιά κι ο Σόμπτσακ αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτυ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Λαμία διαμαρτυρήθηκε για πέναλτυ που έγινε σε βάρος του Σόμπτσακ όταν ο Σωτρίνης τον τράβηξε και τον έριξε μέσα στην περιοχή χωρίς όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης να υποδείξει την παράβαση.

Σόμπτσακ και Σωτρίνης έδωσαν μάχες...

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Ντέρτσας μπήκε στο παιχνίδι αντί του Πετρόφ.

δραστήριος ο Ντέρτσας!

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο 2ο μέρος και στο 46΄ο Χιούζ με συρτή σέντρα από δεξιά έψαξε τον Σόμπτσακ όμως ο Καντιμοίρης βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε τη μπάλα. Η Νίκη απάντησε στο 49΄με τον Μπένγκουα να εκτελεί φάουλ κι ο Μαρκάκης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.



Στο 61΄ο Μπένγκουα έκανε ωραία σέντρα, πήρε την κεφαλιά ο Μάγγος αλλά η μπάλα έφυγε ξανά άουτ. Στο 64΄η Νίκη έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία όταν ο Κανελόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Κόσογλου αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λαμίας. Το νέο σουτ που έκανε ο παίκτης της Νίκης έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κωστής.

ο Κανελόπουλος στη μεγάλη ευκαιρία της Νίκης...
Ο Κωστής διώχνει πάνω στη γραμμή...

Η Νίκη είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 70΄όταν από λάθος του Χουλιάρα ο Κρούτι σούταρε από καλή θέση άουτ.
Στη συνέχεια η Λαμία ισορόπησε τον αγώνα και με την είσοδο στο παιχνίδι και των Γιαροσίεβιτς και Μεσιακάρη προσπάθησε να φτάσει στο γκολ δημιουργώντας καλές ευκαιρίες με τον Χιούζ να σουτάρει από καλή θέση αλλά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει...

Ο Χιούζ σε θέση βολής...

προσπάθησε ο Μήτρου...

Στο 91΄ο Ντέρτσας μπήκε από αριστερά αλλά το γύρισμα που έκανε προς τον Γιαροσίεβιτς κόπηκε σε κόρνερ. Θα μπορούσε να είχε σουτάρει μόνος του ο Ντέρτσας, ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ. Από το κόρνερ ο Ντέρτσας βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή αλλά το δυνατό σουτ ππου έκανε απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Νίκης. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μήτρου και μετά το σουτ που έγινε η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γεωργιάδη όμως ο διαιτητής αντί για το πέναλτυ σφύριξε τη λήξη του αγώνα...
Το τελικό αποτέλεσμα δυσκολεύει την προσπάθεια της Λαμίας για να παραμείνει στην κατηγορία. Απομένουν ακόμα αρκετοί αγώνες και χρειάζεται υπομονή κι επιμονή από όλους ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.