Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Δουλειά και υπομονή!

Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας ο Α.Σ. Λαμία έφτασε στο χείλος του γκρεμού φέτος γνωρίζοντας τον διασυρμό όταν δεν παρουσιάστηκε ν΄αγωνιστεί σε δύο διαδοχικούς αγώνες του πρωταθλήματος. Δεν θα σταθώ τώρα στα αίτια που οδήγησαν σ΄αυτή την κατάσταση. Κάτω από τις εγγυήσεις που δόθηκαν από την τοπική αυτοδιοίκηση και την πρόθεση Λαμιωτών παραγόντων του ποδοσφαίρου ν΄αναλάβουν τα διοικητικά ηνία της Π.Α.Ε. η ομάδα συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία αλλά παράλληλα να μπουν και οι βάσεις για να προχωρήσει χωρίς προβλήματα και με φιλοδοξίες στο μέλλον. Μετά τον χθεσινό αγώνα όπου η Λαμία έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Νίκη Βόλου ο φίλαθλος κόσμος της Λαμίας θεώρησε ως αναπόφευκτο τον υποβιβασμό. Άκουσα ανθρώπους να λένε "πέσαμε...", "τέλος...", "υποβιβαστήκαμε..." Συγγνώμη αλλά για όποιον δεν το κατάλαβε το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε 34 αγωνιστικές ημέρες κι έχουν διεξαχθεί μόλις οι 23! Μπορεί η αγωνιστική παρουσία της ομάδας να μην πείθει για την ώρα αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή. Οι παίκτες που ήρθαν στη Λαμία είναι αξιόλογοι κι ο ικανότατος προπονητής θα παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο στη συνέχεια. Μπορεί το πρόγραμμα της ομάδας να είναι δύσκολο αλλά όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Ας μας κερδίσουν ο Εορδαϊκός, ο Π.Α.Ο.Ν.Ε., η Ζάκυνθος, η Δόξα Δράμας, ο Θερμαϊκός, η Φιλιππιάδα, η Πρέβεζα, ο Μακεδονικός κι ο Πυρσός Γρεββενών, ας αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι κι ας υποβιβαστεί τότε η Λαμία. Προσωπικά πιστεύω ότι η Λαμία θα πετύχει το στόχο της. Θεωρώ αδιανόητο να πλησιάζουν "φίλαθλοι" τους διοικούντες και να τους παροτρύνουν να στήσουν αγώνες για να σωθεί η ομάδα. Προπονητής και ποδοσφαιριστές να ιδρώσουν, να προσπαθήσουν, να παλέψουν στο γήπεδο και να πάρουν ότι αναλογεί στους κόπους τους. Πάνω απ΄όλα είναι η αξιοπρέπειά μας! Αφού αποφασίστηκε έστω και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες να συνεχίσει η Λαμία στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία ας το κάνει έντιμα και αξιοπρεπώς. Όσοι αγαπάμε την ομάδα θα τη στηρίξουμε και στα δύσκολα, δεν είμαστε οπαδοί της χαράς μόνο... Ας μην προδώσουν τις αξίες μας και τα ιδανικά μας οι διοικούντες για να μπορούμε να κρατάμε ψηλά το κεφάλι, περήφανοι για την ομάδα μας! Ο δρόμος προς την επιτυχία επιτάσει ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ και ΥΠΟΜΟΝΗ!

Καλή επιτυχία!

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΙΚΡΑΘΗΚΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ "ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ" ΕΝΑ ΜΑΤΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ "ΑΓΟΡΑΣΕΙ" ΕΝΑ ΜΑΤΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΤΗΝΕΙ" ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΩΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΧΗ. ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.