Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Διαμαρτυρία για Αγώνα με Αναγέννηση Σερρών


΄΄Α.Σ. ΛΑΜΙΑ΄΄ Π.Α.Ε.

1o χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών 35100 Λαμία

Τηλ. – FAX 22310 25595



Λαμία, 9-2-2009
Αρ. Πρωτ: 1036

ΠΡΟΣ: Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄- Γ΄ Εθνικής

(Υπηρεσία Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων)

ΚΟΙΝ: Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία για Αγώνα με Αναγέννηση Σερρών

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει στη διοργανώτρια αρχή, τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Διοίκησης του Οδυσσέα Αναγέννησης, οι οποίοι στο χθεσινό αγώνα με την ομάδα μας, έδειξαν την έλλειψη επαγγελματικής νοοτροπίας που τους κατέχει, αφού υποχρέωσαν τα 10 μέλη του Δ.Σ. που παρευρέθησαν στο γήπεδο με κατάσταση που παραδόθηκε στην είσοδο, να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, όρθιοι πίσω από τη μια εστία, κι όχι στο χώρο των επισήμων όπως προβλέπει η οικονομική εγκύκλιος ποδοσφαιρικής περιόδου 2008 - 2009. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και με την ανοχή της αστυνομικής δύναμης, στον ίδιο χώρο μετέβησαν και φίλαθλοι του τοπικού σωματείου, προφανώς σε μια κίνηση που δεν τη συναντάμε ούτε σε αγώνα τοπικής κατηγορίας, προκειμένου να επηρεάσουν τον τερματοφύλακα μας, με συνεχείς ύβρεις και προπηλακισμούς.

Τέτοιες συμπεριφορές δυστυχώς φέρνουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω, και οδηγούν υγιείς παράγοντες, που τόσο ανάγκη έχει ο χώρος, στην απομάκρυνσή τους από το ποδόσφαιρο.

Η λέξη ΄΄φιλοξενία΄΄ που για ορισμένους είναι άγνωστη, για τη Διοίκηση και το φίλαθλο κόσμο της Λαμίας, αποτελεί οδηγό στην πορεία της ομάδος για την καταξίωσή της.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε.

Νικόλαος Χαλκιάς