Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Οδυσσέας Αναγέννησης - Λαμία 1-0

Την ήττα γνώρισε η Λαμία στην Αναγέννηση από τον τοπικό Οδυσσέα κι έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Η Λαμία προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι όμως πλήρωσε την επιθετική δυστοκία της ενώ και το γρήγορο γκολ που δέχθηκε στο 2ο ημίχρονο αποδείχθηκε καθοριστικό για την τελική έκβαση του αγώνα.



Η Λαμία ξεκίνησε με τους: Κόσογλου τερματοφύλακα, Πάνο δεξιό αμυντικό, Πατίδη και Χουλιάρα στο κέντρο της άμυνας, Δασκαλάκη αριστερό αμυντικό, Μεσιακάρη δεξιό χαφ, Σιδηρόπουλο και Χατζή κεντρικούς μέσους, Μήτρου αριστερό χαφ, Σόμπτσακ, Γιαροσίεβιτς επιθετικό δίδυμο.



Η Λαμία ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο 1ο μέρος του αγώνα κι έχασε ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ. Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα για τη Λαμία στο 7΄με τη σέντρα σουτ του Δασκαλάκη να περνάει άουτ. Στο 9΄σουτ φάουλ του Δασκαλάκη μπλόκαρε ο Σαμουηλίδης. Στο 10΄μετά από συνεργασία των δύο Πολώνών επιθετικών της Λαμίας ο Γιαροσίεβιτς νικήθηκε ξανά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.


Μετά το δυνατό ξεκίνημα της Λαμίας ο Οδυσσέας ισορόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ. Η Λαμία όμως ήταν αυτή που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ στο 30΄με τον Μεσιακάρη. Ο δεξιός χαφ της Λαμίας βγήκε μόνος του απέναντι από τον Σαμουλίδη όμως ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα πρόλαβε στο σπριντ τον Μεσιακάρη και μπλόκαρε τη μπάλα. Το ημίχρονο τελείωσε με τον Γαϊδαρτζή να στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά στο 43΄.
Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Οδυσσέας πέτυχε γκολ. Στο 49΄ο Παναγιωτίδης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στην περιοχή της Λαμίας. Ο Νίκος Σαμουλίδης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτυ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της Λαμίας για το 1-0.



Μεγάλη απόκρουση έκανε ο Κόσογλου σε κεφαλιά του Γαϊδαρτζή. Η Λαμία πραγματοποίησε 3 αλλαγές με τον Γεωργίου να μπαίνει αντί του Μεσιακάρη στο 65΄, τον Πούσκουλου αντί του Χατζή στο 72΄και τον Χιουζ αντί του Γιαροσίεβιτς στο 80΄και προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι όμως οι προσπάθειές της δεν έφερναν αποτέλεσμα. Τελευταία φάση του αγώνα για τη Λαμία με τον Σιδηρόπουλο στο 90΄να κάνει σουτ από καλή θέση που όμως πέρασε άουτ.

Η ήττα από τον Οδυσσέα δυσκολεύει την προσπάθεια της Λαμίας για να παραμείνει στην κατηγορία. Συγκλονιστική η συμπαράσταση των κατοίκων της Αναγέννησης προς την ομάδα τους, κυριολεκτικά χθες το μεσημέρι όλο το χωριό ήταν στο γήπεδο.






Μπορεί το γήπεδο χθες να "έβραζε" ¨ομως η όποια συμπεριφορά των φιλάθλων δεν είναι αυτή που κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά η προσπάθεια των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Η νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου την Τετάρτη είναι πια μονόδρομος για τη Λαμία.

Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά του τον φίλο Γιάννη Μπαρακλη και τον Δημήτρη Σιαπαρδάνη από τις Σέρρες.
Οι φωτογραφίες είναι από το www.serresgoal.gr τους οποίους κι ευχαριστώ πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.