Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Γενική Συνέλευση μέρος 2ο...

Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Λαμία ξεκίνησε αλλά ...δεν τελείωσε χθες! Η συνέλευση διέκοψε τις εργασίες της για την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιούλη οπότε και θα ολοκληρωθεί με την διενέργεια των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Η γενική συνέλευση ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό και παρέπεμψε το θέμα της διαγραφής των μη ενεργών μελών στην διοίκηση που θα εκλεγεί. Στη συνέχεια ο γεν. γραμματέας του συλλόγου, κ. Νίκος Τσιλαλής, ενημέρωσε τα μέλη για τις εξελίξεις γύρω από την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό ζήτημα από την αναβολή της γενικής συνέλευσης μέχρι χθες. Αναφέρθηκε σε επαφές που είχε με επιχειρηματίες της πόλης οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης του Α.Σ. Λαμία. Ζήτησε πίστωση χρόνου από τα μέλη του συλλόγου για να ετοιμάσουν το ψηφοδέλτιό τους οι συντοπίτες μας επιχειρηματίες ώστε να ζητήσουν την ψήφο των μελών του Α.Σ. Λαμία. Αποκάλυψε ότι έχουν γίνει ήδη επαφές τόσο με προπονητή αλλά και παίκτες για τη στελέχωση της ομάδας κι εκτιμά ότι σε χρονικό διάστημα ίσως και 2-3 ημερών θα είναι έτοιμοι οι επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις.
Στην γενική συνέλευση προσήλθε εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης ο κ. Παλιαλέξης ο οποίος είπε πως και από την τοπική αυτοδιοίκηση έγιναν επαφές με επιχειρηματίες για ν΄αναλάβουν την διοίκηση του Α.Σ. Λαμία. Ζήτησε από τον γεν. γραμματέα του συλλόγου να βοηθήσει ώστε να υπάρξει επαφή των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών ώστε να συγκεραστούν οι δύο κινήσεις και να προκύψει μια ισχυρή διοίκηση για την ομάδα της πόλης.
Η γενική συνέλευση διέκοψε τις εργασίες της μιας και θεσμικά ήταν αδύνατο να οδηγηθεί σε αναβολή. Σε περίπτωση αναβολής ο Α.Σ Λαμία θα οδηγούνταν στο Πρωτοδικείο για να ορίσει διοίκηση.
Στα σημαντικά που ειπώθηκαν στη γενική συνέλευση ήταν η εξουσιοδότηση στον δικηγόρο του σωματείου κ. Φώσκολο να καταθέσει μήνυση ώστε να διασαφηνιστεί ο ρόλος του μυστηριώδους επενδυτή από το Βέλγιο που παρουσιάστηκε και αναστάτωσε την ποδοσφαιρική Λαμία με το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του γαι την εξαγορά της ομάδας. Ο άνθρωπος που μέσω ραδιοφώνου, κατά δήλωση του Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, δημιούργησε προβλήματα στις διοικητικές εξελίξεις του σωματείου απ΄ότι φαίνεται δεν θα μείνει στο απυρόβλητο, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργοί του στην εξαπάτηση του φίλαθλου κόσμου. Ελπίζω να φτάσει ως το τέλος η υπόθεση και να μην κάνει πίσω ο Α.Σ. Λαμία. Δικαιούμαστε να μάθουμε την αλήθεια και σε κάθε περίπτωση να καταδικάσουμε όσους μας εμπαίζουν.
Απορώ με τη στάση και συμπεριφορά κάποιων μελών του συλλόγου οι οποίοι διαρκώς δημιουργούν εστίες έντασης . Η ομάδα είναι σε οριακή κατάσταση και κάποιοι έλεγαν αν είναι μέλη οι υποψήφιοι επενδυτές στην ομάδα... Δηλαδή ο Κούγιας για παράδειγμα ήταν μέλος όταν εκλέχθηκε; Το καλοκαίρι του 2003 οι παράγοντες που ανέλαβαν την ομάδα και την οδήγησαν στην κατάκτηση του τίτλου ήταν μέλη; Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι φώναζαν και κάποιοι που κατά το παρελθόν όταν το πρωτοδικείο τους όρισε διοίκηση παραιτήθηκαν κι η ομάδα έφτασε όσο ποτέ άλλοτε κοντά στη διάλυση... Έλεος πια με την υποκρισία σας...
Προσπαθώ να δω θετικά την θέληση που εκφράστηκε από κάποια μέλη του συλλόγου για να πάψουν οι όποιες αντιπαραθέσεις υπάρχουν για το καλό της ομάδας αλλά αυτό θα συμβεί όταν θα το αποδείξουν κάποιοι και με τις πράξεις τους, από λόγια χορτάσαμε, ας βάλουν μυαλό για να μην περιθωριοποιηθούν κι άλλο...
Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω την απαίτηση να αναφέρει ο γεν. γραμματέας τα ονόματα των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών ώστε να τους ξέρουμε σε περίπτωση που θα κάνουν πίσω... Δηλαδή αν τους ξέρουμε τι θα γίνει; τι θα κάνουμε; Οι όποιοι υποψήφιοι επενδυτές ζήτησαν πίστωση χρόνου για να ετοιμάσουν την πρότασή τους, μπορούσαμε να το δεχθούμε ή να το απορρίψουμε, ας το κάναμε... Θα εμφανιστούν επίσημα όταν θα είναι έτοιμοι και θα ζητήσουν την ψήφο μας, ας αποφασίσουμε τότε αν μας κάνουν ή όχι... και για να τελειώνουμε όποιος ήθελε να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας ας εμφάνιζε ψηφοδέλτιο χθες...
Λύσεις σαν αυτή που προσπαθήθηκε τις προηγούμενες μέρες, στο πλαίσιο της ευρείας συμμετοχής μέσω σταθερής συνδρομής από μεγάλο αριθμό μελών, είναι ουτοπική και ανεφάρμοστη, δεν έχει γίνει ποτέ και πουθενά, στη Λαμία των τόσων αντιπαραθέσεων θα πετύχαινε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.