Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Ο Α.Σ. Λαμία είναι εδώ!

Απλοί φίλαθλοι είναι στην πλειοψηφία τους οι άνθρωποι που ανέλαβαν την δύσκολη αποστολή να κρατήσουν "ζωντανό" τον Α.Σ. Λαμία. Παρά την απογοήτευση για την μη ύπαρξη ισχυρού διοικητικού παράγοντα που θα αναλάμβανε την διοίκηση του συλλόγου, κάποια μέλη του δραστηριοποιήθηκαν έντονα κι είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τον Α.Σ. Λαμία στο γήπεδο! Είναι άνθρωποι με μεράκι που πάντα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στις δύσκολες στιγμές της ομάδας. Με παίκτες, κυρίως από την περιοχή, έμπειρους που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν αλλά και νέα παιδιά που θα δώσουν τον ενθουσιασμό τους, η Λαμία θα δώσει το παρόν στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η τεχνική ηγεσία θα δοθεί στον πλέον καταξιωμένο Λαμιώτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος χωρίς υπερβολές είναι ο ζωντανός μύθος του Α.Σ. Λαμία.
Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια. Μας κούρασαν και μας απογοήτευσαν τα παχιά λόγια κι οι υποσχέσεις των "ποδοσφαιροπαραγόντων", ας αποδείξουμε ότι μπορούμε να σηκώσουμε την ομάδα στους ώμους μας για να την πάμε ψηλά! Ο Α.Σ. Λαμία είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ! Ας μην γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα της πόλης μας, θα μας κάνει περήφανους ξανά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.