Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

"Η ιστορία γράφεται, δεν διαγράφεται..."

Ο τίτλος της ανάρτησης είναι τα λόγια του Δημήτρη Αμούντζια προς τα μέλη του συλλόγου που έδωσαν το παρόν στις χθεσινές αρχαιρεσίες. Η ιστορία μόνο γράφεται, δεν διαγράφεται είπε ο κ. Αμούντζιας κι η ενδεχόμενη αδυναμία του Α.Σ. Λαμία να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα θα ήταν μελανό σημείο στην ιστορία της ομάδας.
Ο Α.Σ. Λαμία δεν το βάζει κάτω, περνά μια δύσκολη περίοδο αλλά δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια χάρη στην φιλότιμη προσπάθεια ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα. Παίκτες όπως ο Ηλίας Μπαγινέτας, ο Μίμη Στριφτός, ο Θανάσης Σερπάνος, ο Χρήστος Αντωνιάδης που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν πρόταξαν τα στήθη για να συνεχίσει να υπάρχει ο Α.Σ. Λαμία και μάλιστα το έκαναν χωρίς καμία οικονομική απαίτηση. Ο ζωντανός θρύλος του Α.Σ. Λαμία, ο Πέτρος Πανόπουλος για ακόμα μια φορά φώναξε παρών στα δύσκολα και μαζί με τον παλιό τερματοφύλακα της ομάδας τον Καψαλιάρη και τον Συρογιάννη θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην ομάδα καθοδηγώντας από τον πάγκο τους μπλε! Την βαριά ευθύνη της διοίκησης ανέλαβαν απλοί άνθρωποι, χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιφάνεια αλλά με τεκμηριωμένη την αγάπη και την διαχρονική προσφορά στην ομάδα!
Πρέπει όλοι να σταθούμε κοντά στην προσπάθεια αυτή κι η αρχή έγινε από τον πρώτο δημότη της πόλης μας, ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Κοτρωνιάς, τίμησε τις αρχαιρεσίες του συλλόγου με την παρουσία του κι έδειξε ότι είναι κοντά στην ομάδα της πόλης! Όλοι εμείς οι απλοί φίλαθλοι πρέπει να συνταχθούμε σ΄αυτή την προσπάθεια όχι για τα πρόσωπα αλλά για την ομάδα μας! Η ιστορία γράφεται, δεν διαγράφεται, δεν επιτρέπεται να είμαστε απόντες απ΄αυτή την δύσκολη περίσταση, δεν επιτρέπεται με την αδιαφορία μας να βουλιάξουμε ακόμα πιο βαθιά την ομάδα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.