Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

"ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΙΑ ΖΟΥΜΕ"

Στον τοίχο του γηπέδου της Λαμίας στις αρχές της δεκαετίας του '80 υπήρχε γραμμένο το σύνθημα "ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΙΑ ΖΟΥΜΕ", το έβλεπα τις Κυριακές όταν πήγαινα στο γήπεδο κι όσο η μπογιά ξεθώριαζε τόσο περισσότερο παθιαζόμουν με την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, τον ΑΣ Λαμία! Μέχρι που το σύνθημα σβήστηκε κι εγώ κατέληξα σ΄ένα πάθος που με βασανίζει σαν αρρώστια...
(έτσι άρχισαν όλα...)

Για μια Λαμία ζούμε αλλά μάλλον ξεχάσαμε τι είναι ο Α.Σ. Λαμία... ο Α.Σ. Λαμία δεν είναι ο εκάστοτε πρόεδρος του, ούτε κι οι αεριτζήδες, δήθεν ποδοσφαιροπαράγοντες, που λυμαίνονται την ομάδα τόσα χρόνια... Ο Α.Σ. Λαμία λεηλατημένος απ΄τον καθε έναν που κέρδισε σε βάρος του χρήμα και προβολή, έχει φτάσει τόσο χαμηλά που δεν έχει παρακάτω... Είναι στο χέρι όλων μας, όλων των απλών φιλάθλων να πάμε κόντρα στο διαφαινόμενο, ν΄ανατρέψουμε την κατάσταση και να ξαναδώσουμε στην ομάδα της καρδιάς μας την αξιοπρέπειά της. Αξιοπρέπεια μας έταξαν πολλοί και το μόνο που έκαναν ήταν να μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι ντροπιασμένοι... Έχουμε τη δύναμη να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για ν΄απαλλάξουμε τον Α.Σ. Λαμία απ΄τα "χρεόγραφα" που τον βαραίνουν. Όλοι εμείς οι απλοί φίλαθλοι μπορούμε ν΄αλλάξουμε πραγματικά σελίδα στην πορεία της αγαπημένης μας ομάδας! Μπορούμε να σταματήσουμε το κατρακύλισμα! Εμείς είμαστε η ψυχή και η καρδιά αυτής της ομάδας , εμείς οι απλοί φίλαθλοι είμαστε ο Α.Σ. Λαμία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.