Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Δελτίο τύπου για επαναληπτική γενική συνέλευση


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595


Λαμία 7 Ιουλ 2009



Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδος, η επαναληπτική γενική συνέλευση του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ. Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε ομόφωνα ο κ. Κώστας Αρβανίτης (τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου – Αντιδήμαρχος Λαμιέων).
Αφού ανέγνωσε τα θέματα ημερησίας διατάξεως, έδωσε το λόγο στον γενικό γραμματέα του συλλόγου, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη για τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης. Ακολούθως εγκρίθηκε ομόφωνα ο παραπάνω απολογισμός, ενώ για το θέμα της διαγραφής των μη εν ενεργεία μελών, κατόπιν πρότασης του προέδρου της συνέλευσης, αποφασίστηκε να χειριστεί το θέμα η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες του συλλόγου.
Τέλος αφού δεν υπήρξε κανένα ψηφοδέλτιο για να πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες εκλέχθηκε εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από το δικαστικό αντιπρόσωπο (Ανακριτής Λαμίας) ως Πρόεδρο και μέλη τους κυρίους Φώσκολο και Μπαρούτα (δικηγόρους). Κατόπιν πρότασης του απερχόμενου Γενικού Γραμματέα κυρίου Νίκου Τσιλαλή κι αφού ενημέρωσε τα μέλη του σωματείου ότι όμιλος επιχειρηματιών από τη Λαμία ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες του σωματείου, διακόπηκε η συνέλευση προκειμένου όπως προβλέπεται από το καταστατικό να υποβληθούν οι υποψηφιότητες στην εφορευτική επιτροπή κι αυτή να ορίσει το χρόνο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, οι οποίες θα διεξαχθούν πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα 13 Ιουλίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα (20:30).
Παίρνοντας το λόγο στη λήξη της συνέλευσης ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Παλιαλέξης τόνισε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι κι όλοι ενωμένοι να αγωνιστούμε για το καλό της ομάδος.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο
Γεν. Γραμματέας


Νικόλαος Τσιλαλής