Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Όχι στην παραπληροφόρηση!

Παραθέτω μήνυμα που άφησε στο πεδίο ελεύθερης συζήτησης αναγνώστης του FORZA ΛΑΜΙΑ:


AΓΝΩΣΤΟΣ Χ
Ο ΛΕΝΤΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΜΟΥΤΖΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ
27 Jul 09 18:50

Το συγκεκριμένο μήνυμα χαρακτηρίζει ως κακεντρεχή τον αποστολέα του. Η προσωπική μου άποψη είναι πως αν ο υιός Λέντας ή ο υιός Αμούντζιας είναι καλοί ποδοσφαιριστές τότε καλώς να ορίσουν στον Α.Σ. Λαμία. Υπεύθυνος για την καταλληλότητα ή μη των παικτών που θα στελεχώσουν την ομάδα είναι ο προπονητής της. Προπονητής της ομάδας και μάλιστα αφιλοκερδώς, είναι ο μοναδικός Λαμιώτης ποδοσφαιριστής που μεταγράφηκε από τον Α.Σ. Λαμία σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, στον Παναθηναϊκό! Ας αφήσουμε τον αρμόδιο να κρίνει για το ποιούς ποδοσφαιριστές θα πάρει στην ομάδα, φυσικά πάντα σε συνάρτηση με τα οικονομικά δεδομένα. Η κακεντρέχεια όμως του ΑΓΝΩΣΤΟΥ Χ έχει να κάνει και με το γεγονός ότι παραπληροφορεί τους αναγνώστες του FORZA ΛΑΜΙΑ. Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ως τώρα από τον Α.Σ. Λαμία για τους παίκτες που στελεχώνουν το αγωνιστικό τμήμα. Επίσης, κατόπιν έρευνας που έκανα, ο γιός του προέδρου του Δ.Σ. του Α.Σ. Λαμία, του κ. Αμούντζια, είναι φοιτητής της Νομικής και δεν παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας. Θα παρακαλούσα τον κάθε κακεντρεχή ΑΓΝΩΣΤΟ Χ να μην προβεί στην αποστολή ανάλογων παραπλανητικών μηνυμάτων μιας κι η διαφοροποίηση της λειτουργίας του πεδίου ελεύθερης συζήτησης θα είναι αναπόφευκτη.

1 σχόλιο:

  1. Καλά του τα λες του άγνωστου κόπανου, βρήκε την ώρα να γράψει τις βλακείες του. Κάτι τέτοιοι μακριά από τη Λαμία και το γήπεδο. Ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.