Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

διοικητικές εξελίξεις στον Α.Σ. "Λαμία"

Στις 16 Μαρτίου λήγει η θητεία της διοίκησης του συλλόγου που ορίσθηκε με την υπ΄αριθμ. 400/ 15 Σεπτεμβρίου 2010 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας. Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΛΥΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ.ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΕΡΕΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ.ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ.ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ(ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ) ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΗΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ Η ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ? ΜΑΛΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΙ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. Υ.Γ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ..Ο ΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.