Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

πρωτοβουλία φιλάθλων Α.Σ. ΛΑΜΙΑ

Πρόσκληση σε ανοικτή συζήτηση

Ο φίλαθλος κόσμος της Λαμίας παρακολουθεί με λύπη αλλά και αγωνία τις εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ. «Λαμία». Επειδή ο κόσμος δεν τελειώνει στην εξώπορτα του σπιτιού μας, πιστεύουμε ότι η δυσαρέσκεια κι η απογοήτευση δεν πρέπει απλώς να εκτονώνεται αλλά και να μετουσιώνεται σε πρόγραμμα και πράξη οργανωμένης δράσης προκειμένου να αντιμετωπιστεί ανάλογα η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Α.Σ. «Λαμία».

Σας καλούμε σε ανοικτή συζήτηση την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο κατάστημα MAX – ΠΑΣΙΑΚΟΣ στο 3ο χλμ της ΝΕΟ Λαμίας – Αθηνών ώστε να γνωριστούμε καλύτερα και να θέσουμε όλοι τις απόψεις μας για τα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Η συζήτηση θα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

Διοικητικό ζήτημα του συλλόγου
Αγωνιστική παρουσία στο τρέχον πρωτάθλημα
Το μέλλον του Α.Σ. «Λαμία».

Θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων των φορέων της Λαμίας σε μια συζήτηση καταρχήν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του συλλόγου καθώς και της άμεσης και πλήρους επαναλειτουργίας του.

Καλούμε τους θεσμικούς φορείς της πόλης, την Δημοτική Αρχή, την Ε.Π.Σ.Φθιώτιδας, τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, μέλη παλαιοτέρων διοικήσεων του συλλόγου, φιλάθλους καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο, να πάρουν μέρος στην συζήτηση. Η κατάθεση της πολύτιμης συμβολής σας θεωρούμε ότι μπορεί να σταθεί καταλυτική τόσο για την εμπειρία και τις γνώσεις σας όσο και για τις συμβολικές της παραμέτρους.


Με εκτίμηση

Πρωτοβουλία Φιλάθλων Α.Σ. ΛΑΜΙΑ
και
Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Σ. ΛΑΜIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.