Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

"Αμ΄έπος αμ΄έργον"

H διοίκηση του συλλόγου έχει παραιτηθεί από τις 5 Μαρτίου. Είναι επιτακτική ανάγκη ο σύλλογος να αποκτήσει διοίκηση προκειμένου να μην τεθεί ζήτημα διάλυσής του. Η απελθούσα διοίκηση δεν ολοκλήρωσε τη θητεία της και παραιτήθηκε χωρίς να προκυρήξει αρχαιρεσίες. Με αυτές τις συνθήκες ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει διοίκηση ο σύλλογος είναι με αίτηση κάποιων μελών του προς το Πρωτοδικείο Λαμίας όπου θα ζητούν τον ορισμό τους ως προσωρινή διοίκηση του Α.Σ. "Λαμία". Πρέπει να υπάρξει άμεση δραστηριοποίηση των μελών του συλλόγου ώστε να προκύψει διοίκηση. Αυτή η διοίκηση να συγκαλέσει άμεσα την γενική συνέλευση του συλλόγου και να καλέσει την απελθούσα διοίκηση σε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Η προσωρινή διοίκηση να εξουσιοδοτηθεί απ΄την γενική συνέλευση για συγκεκριμένες ενέργειες που θα αφορούν είτε την επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα είτε την οριστική αποχώρησή της. Στην συνέχεια θα πρέπει να καθορισθεί ένα πλαίσιο ενεργειών για την προσωρινή διοίκηση μέχρι την διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη οριστικής διοίκησης.

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και πολλοί πρότειναν λύσεις ή έδειξαν προθυμία για να συνδράμουν τον σύλλογο. Ο δρόμος είναι ένας, να απευθυνθούν στο Πρωτοδικείο Λαμίας για να ζητήσουν τον ορισμό τους ως προσωρινή διοίκηση και να παραλάβουν την σφραγίδα, τα βιβλία του συλλόγου και τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Φυσικά μια τέτοια κίνηση απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ψυχικό σθένος μιας κι η διοίκηση και διαχείριση του συλλόγου, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν είναι εύκολη κατάσταση.

Εδώ και τώρα λοιπόν να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.