Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

παραιτήθηκε το Δ.Σ.



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr



Λαμία, 5 Μαρτίου 2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Μετά τις επίμονες και διαρκείς προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ τις οποίες καταβάλλαμε τους τελευταίους μήνες με στόχο την κατ΄ αρχήν συμμετοχή της ομάδος στο Πρωτάθλημα , δυστυχώς οι βοήθειες στις οποίες προσδοκούσαμε δεν ήταν αρκετές να δώσουν ώθηση στο Σύλλογο.
Δυστυχώς οι προσπάθειές μας δεν υποστηρίχθηκαν όπως έπρεπε και όπως ίσως πολλοί όφειλαν να υποστηρίξουν με βάση την ιστορία του Συλλόγου και την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας.
Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να πλαισιωθεί η προσπάθειά μας από νέους διοικητικούς και οικονομικούς συμπαραστάτες που πιθανώς θα οδηγούσαν το Σύλλογο στην έξοδο από τα προβλήματα των τελευταίων ετών.
Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι μείναμε και πάλι μόνοι μας όπως και μόνοι μας ήμασταν όταν ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας.
Κατόπιν τούτων και με δεδομένη την απογοήτευσή μας και την εξ αυτής να συνεχίσουμε – έστω – την παραπάνω προσπάθεια και έχοντας διαπιστώσει ότι η παρούσα Διοίκηση και τα μέλη της αδυνατούμε πλέον να προσφέρουμε στην ομάδα μας όσα αυτή χρειάζεται και απαιτούνται για την συνέχεια , σεβόμενοι απόλυτα την ιστορία του Συλλόγου αλλά και υπερασπιζόμενοι την ιστορία που έχει διαγράψει στο Σύλλογο κάθε μέλος της Διοίκησης αυτής, υποβάλλουμε την παραίτησή μας με την ευχή οι μελλοντικές εξελίξεις στο Σύλλογο να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το Σύλλογο που εμείς υπηρετήσαμε και αγαπούμε πραγματικά.



Εκ του Δ.Σ.