Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας



Λαμία - Φωκικός 1-0


Νίκη για τη Λαμία στο πρώτο φιλικό που έδωσε στην φυσική της έδρα. Η Λαμία με γκολ του Νουτσκόφσκι κατέβαλε την αντίσταση του Φωκικού κι άφησε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια! Το παρών στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Λαμίας έδωσαν περίπου 400 φίλοι της ομάδας.

Οι παίκτες της Λαμίας έτοιμοι να χαιρετήσουν τον κόσμο!

Γκαρασίνο και Νουτσκόφσκι, γραμμή κρούσης για πολλά γκολ!

Περισσότεροι κι από πολλά επίσημα παιχνίδια της περυσινής περιόδου...

Ο σκόρερ της Λαμίας, Ματσέι Νουτσκόφσκι!

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας Σουμουλίδης εντυπωσίασε με την απόδοσή του!


Ο αγώνας είχε πολλές δυνατές μονομαχίες. Δεν μπορεί να γίνει κάποιος ιδιαίτερος σχολιασμός μιας και ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Η Λαμία έδειξε ότι θα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που δύσκολα θα δέχεται γκολ. Αμπεριάδης και Βιτζέκας είχαν τον απόλυτο έλεγχο στα μετόπισθεν κι όταν μπήκε κι ο Μαϊστρέλλης στο παιχνίδι η άμυνα θωρακίστηκε απόλυτα. Πολύ καλός σε απόδοση και ο δεξιός οπισθοφύλακας Καλογερόπουλος! Στη μεσαία γραμμή Χατζής και Λαζαρίδης κράτησαν το παιχνίδι ανακόπτοντας τις επιθέσεις του Φωκικού και μαζί με τους Κιοσσέ και Παπουλή μετέφεραν το παιχνίδι στο μισό του γηπέδου, προς την πλευρά του Φωκικού. Η τρίτη ασίστ στο παιχνίδι που έδωσε ο Φώτης Παπουλής ήταν αυτή που έδωσε την ευκαιρία στον Νουτσκόφσκι να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Τακίδη για το τελικό 1-0 στο 48΄. Λαζαρίδης, Παπουλής, Γκαρασίνο και Νουτσκόφσκι έκρυψαν την μπάλα σε κάποιες στιγμές του αγώνα με εξαιρετικό passing game. Εκπληκτικές οι ασίστ του Παπουλή! Οι φίλοι της Λαμίας έφυγαν ικανοποιημένοι απ΄την εικόνα που έδειξε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γκαρασίνο σπέρνει τον πανικό στην αντίπαλη άμυνα!




Καλή στιγμή για τη Λαμία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.