Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Προσωπική τοποθέτηση

«Πάμε στη Λαμία, να κοιμηθεί ο Θεός να πάρουμε ισσοπαλία…»

Η παραπάνω φράση βγήκε από τα χείλη του κ. Αλέξη Κούγια το βράδυ της Τρίτης 12 Αυγούστου σε ανοικτή συζήτηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς της Λαμίας στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων. Αυτή να είναι η προσδοκία των αντιπάλων μας όταν θα έρχονται ν΄αντιμετωπίσουν την Λαμία είπε ο κ. Κούγιας! Ζήτησε να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και να το διατυμπανίζουμε!

Πώς να μην είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας μ΄όσα συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα και κυρίως μ΄όσα θα συμβούν στο άμεσο μέλλον! Το γήπεδο της πόλης αλλάζει ολοκληρωτικά! Θα τοποθετηθούν 4500 καθίσματα στα χρώματα της ομάδας, θα σκεπαστούν όλες οι κερκίδες, θα λειτουργήσει ο ηλεκτροφωτισμός και θα γίνουν και νυχτερινά παιχνίδια, θα δημιουργηθούν χώροι στο γήπεδο που θα προσφέρουν πολλές υπηρεσίες και ανέσεις, θ΄αναμορφωθεί η πρόσοψη του γηπέδου και γενικά θα πάψει να είναι ένα απαρχαιωμένο γήπεδο και θα γίνει το ποδοσφαιρικό παλατάκι που θα στεγάσει τα όνειρά μας για τον Α.Σ. Λαμία! Η Π.Α.Ε. θ΄αποκτήσει λεωφορείο στα χρώματα της ομάδας με το έμβλημα του συλλόγου κι οι μετακινήσεις της ομάδας θα γίνονται με αυτό! Η ομάδα στελεχώθηκε με νεαρούς παίκτες που θα μείνουν πολλά χρόνια στην ομάδα. Το γεγονός ότι 18 παίκτες της ομάδας είναι κάτω των 20 ετών δείχνει την πρόθεση του κ. Κούγια να φτιαχτεί μια ομάδα με προοπτική! Σε συνδυασμό με τους έμπειρους παίκτες που ήρθαν στη Λαμία αλλά και την παρουσία του Κώστα Σταματίου στον πάγκο, η ομάδα μας θα είναι αξιόμαχη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κούγιας θα τους «μπούμε στο μάτι» αγωνιστικά. Θα παίξουμε καθαρό ποδόσφαιρο, δεν θα συμμετέχει η ομάδα σε «παιχνίδια» στο παρασκήνιο γιατί πάνω απ΄όλα είναι η αξιοπρέπειά μας! Τα λόγια του μεγαλομετόχου σκόρπισαν τον ενθουσιασμό και δημιούργησαν ένα κλίμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο! Τι περισσότερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας; Όλες αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν παρά να ενθουσιάζουν κάθε Λαμιώτη φίλαθλο! Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης αλλάζει επίπεδο, ανεβαίνει ψηλά! Από τη δική μας στήριξη στον μεγαλομέτοχο της ομάδας θα φανεί πόσο ψηλά μπορούμε όλοι μαζί να φτάσουμε αυτή την ομάδα. Να είμαστε περήφανοι και να το διατυμπανίζουμε ζήτησε ο κ. Κούγιας κι οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ήρθε στην πόλη μας, ανέλαβε τις τύχες μια υπερχρεωμένης ομάδας στα πρόθυρα της διάλυσης, επένδυσε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και ρισκάρει για να χαρεί κι αυτός μαζί μας επιτυχίες! Θ΄αναφέρω χαρακτηριστικά ότι η διατίμηση των εισητηρίων διαρκείας ξεκινά απ΄τα 100 ευρώ. Αν μη τι άλλο είναι χαμηλή και προσιτή τιμή και φανερώνει την πρόθεση του κ. Κούγια ότι δεν ήρθε να «τ΄αρπάξει» στη Λαμία και μας θέλει όλους στο γήπεδο! Μας θέλει όλους κοντά στην ομάδα! Έτεινε χέρι συνεργασίας προς κάθε κατεύθυνση χωρίς αποκλεισμούς.

Μπορεί η διαρκής επανάληψη του ονόματος του κ. Αλέξη Κούγια στο κείμενό μου να δημιουργεί ποικίλες εντυπώσεις αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος «για την ομάδα πληρώνω εγώ και κανένας άλλος»! Εμένα δεν με πληρώνει και μη θεωρηθεί από κανέναν ότι αβαντάρω τον κ. Κούγια έχωντας κάποιο προσωπικό όφελος. Θεωρώ ως ελάχιστη ανταπόδοση από μέρους μου την διαρκή αναφορά στ΄όνομά του μιας κι η ομάδα είναι αποκλειστικό δημιούργημά του! Ούτε οδηγός στο πούλμαν θέλω να γίνω ούτε και εισπράκτορας… Στηρίζω τον Αλέξη Κούγια γιατί έτσι στηρίζω την αγαπημένη ομάδα μου!

Αλέξη Κούγια σ΄ευχαριστούμε για όσα κάνεις για την ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.