Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Οπαδοί.


Θύμιος Αντωνόπουλος

Λαμιάρα δύναμή σου είναι οι οπαδοί σου! Το σύνθημά αυτό ακολουθεί την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας 5 δεκαετίες τώρα, από την ίδρυσή της!
Η παρουσία των φίλων της ήταν πάντα δυναμική ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Θα μπορούσα ν΄αναφέρω πολλά ονόματα οπαδών της ομάδας που κατέχουν ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις τάξεις των φίλων του Α.Σ. Λαμία. Υπάρχουν παιδιά που με θυσίες και στερήσεις στάθηκαν πιστοί στην αγαπημένη τους ομάδα κι αξίζει να γίνουν γνωστοί σε όλους μας.
Ο Θύμιος Αντωνόπουλος είναι ένας από τους οπαδούς της Λαμίας που ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Παρά το γεγονός ότι ο Θύμιος δεν έζησε τις μέρες δόξας της Λαμίας στην Β΄εθνική, ούτε και χάρηκε τους θριάμβους του κυπέλλου στη δεκαετία του ΄80, μεγάλωσε με το μύθο του Α.Σ. Λαμία κι από την πρώτη εκδρομή στη Σαλαμίνα τον Σεπτέμβρη του 2003 έγινε παντοτινά πιστός κι ακολουθεί παντού την ομάδα! Είναι μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Σ. Λαμία και μάλιστα από τα πιο δραστήρια! Ο Θύμιος στήριξε σε δύσκολες στιγμές τόσο την ομάδα όσο και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων! Οι φίλοι του από τον Σύνδεσμο του ανταπέδωσαν αυτή την αφοσίωση προς τον Σύνδεσμο και τον βοήθησαν όσο και όπως μπορούσαν. Ο Θύμιος είναι αγαπητός σε όλους κι έχει την εκτίμηση όλων μας στην κερκίδα. Τον περασμένο Ιούνη ο Θύμιος βρέθηκε στην Αυστρία για να δει από κοντά την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο
Euro
2008. Παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα με αντίπαλο την Ισπανία, έναν αγώνα που η Εθνική είχε ως μόνο κίνητρο το γόητρο και την αξιοπρέπειά της. Ο Θύμιος βρέθηκε στο γήπεδο και παρότρυνε τους παίκτες της ομάδας κρατώντας και το κασκόλ της Λαμίας. Ο Α.Σ. Λαμία ήταν στην ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης χάρη στο Θύμιο! Τι κι αν ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον; Τι κι αν η Εθνική ομάδα είχε απογοητεύσει με την απόδοσή της; Το σημαντικό ήταν να είσαι κοντά στη δύσκολη στιγμή, όχι μόνο στις χαρές… Αυτοί είναι οι οπαδοί της Λαμίας! Στις χαρές και στις λύπες κοντά!

κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγένθυση


Forza Λαμία και στην Αυστρία!

Οι οπαδοί πάνω απ΄όλα είναι φίλαθλοι και απολαμβάνουν την χαρά του παιχνιδιού!

Είχε και τα τυχερά του ο Θύμιος στην Αυστρία!!!

Στην γαλανόλευκη κερκίδα με το μπλουζάκι της Λαμίας!

Ο Θύμιος έφτασε μαζί με την αποστολή της Εθνικής στο "Βενιζέλος" και παρά την πίκρα του αποκλεισμού ευχαρίστησε τους παίκτες της ομάδας κι εκείνοι δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.