Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Ανέκδοτο

Είναι για γέλια...

Πριν από χρόνια ο Γιώργος Παρασκευάς έγραφε στον "Φίλαθλο" για τον Κισμάυ Οριφις, έναν Τούρκο διεθνή με την ελπίδων. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ήταν σπουδαίος παικταράς και ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στην απόκτησή του. Την επόμενη μέρα ο Τούρκος παικταράς που ερχόταν στον Θρύλο ήταν πρωτοσέλιδο σε αθλητική εφημερίδα με την σημείωση ότι επρόκειτο για αποκλειστική πληροφορία της εφημερίδας. Ο δαιμόνιος Παρασκευάς είχε εκδικηθεί τον "δημοσιογράφο" που απλά αναδημοσίευε τις αποκλειστικές ειδήσεις που έγραφε στη στήλη του. Δεν έχετε παρά να συλλαβίσετε το όνομα του Τούρκου παικταρά για να καταλάβετε τι χουνέρι του έκανε!!!
Θυμήθηκα το περιστατικό μ΄όσα συμβαίνουν στα τοπικά ΜΜΕ που "σκοτώνονται" για τις δήθεν αποκλειστικότητές τους! Οι περισσότεροι αντιγράφουν τις ειδήσεις και μετά ψάχνεσαι να μάθεις αν ο Πολωνός παικταράς που πήρε η Λαμία λέγεται Νουτσκόφσκι, Ινουτσόφσκι, Νουτσόφσκι, Ντουτσκόφσκι... Ε ρε Παρασκευάς που τους χρειάζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.