Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Μετεγγραφές

Προχωράει ακάθεκτη η Λαμία!

Η ενίσχυση της ομάδας συνεχίστηκε τις τελευταίες μέρες κι αποκτήθηκαν παίκτες που θα βοηθήσουν σημαντικά όπως ο Ουρουγουανός επιθετικός Όσκαρ Γκαρασίνο, ο Πάρης Πανταζόπουλος, επίσης επιθετικός αλλά και οι αμυντικοί Πέτρος Παπαθεοδώρου, Γιάννης Καλογερόπουλος, ο μέσος Νίκος Ντόμας και χθες ανακοινώθηκε και ο Πολωνός Ματσέϊ Νουκόφσκι ο οποίος έκανε και μια πρώτη δήλωση για τη μεταγραφή του σε αθλητική ιστοσελίδα: «Με εντυπωσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου αφού μίλησα μαζί του μόλις δύο λεπτά για το οικονομικό κομμάτι και δύο ώρες για το ποδόσφαιρο! Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που έχουν πάθος και ο κ. Κούγιας είναι ένας από αυτούς. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πολλά γκολ στον κόσμο αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα βοηθήσω την ομάδα μου και θα προσφέρω ποιότητα στην επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου».

Μπορεί να μην πραγματοποιήθηκαν τελικά οι ηχηρές μεταγραφές που είχαν διαρρεύσει τις πρώτες μέρες μετά την έλευση του Αλέξη Κούγια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας αλλά κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα και την αξία των παικτών που ήρθαν στη Λαμία. Ακούστηκαν τα ονόματα του Ανατολάκη, του Ζωγραφάκη, του Λουτσιάνο, του Λαζανά, του Λαμπρογιώργου, του Μαλαδένη κι η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν επαφές αλλά δεν αποκτήθηκαν. Το ουσιαστικό είναι ότι η ομάδα στελεχώθηκε από παίκτες αξίας όπως ο Σουμουλίδης, ο Αμπεριάδης, ο Βιτζέκας, ο Μαϊστρέλλης, ο Λαζαρίδης, ο Παπουλής, ο Γκαρασίνο, ο Νουκόφσκι! Η παρουσία του Κώστα Σταματίου στον πάγκο της ομάδας είναι εγγύηση στην προσπάθεια για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η Λαμία έστω και καθυστερημένα "έβαλε μπροστά τις μηχανές" κι η αισιοδοξία για κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα αρχίζει να διαφαίνεται! Η επίσημη γραμμή όπως ακούστηκε από τα χείλη του Αλέξη Κούγια είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι αλλά δεν μπορούμε να μην εκδηλώνουμε τον ενθουσιασμό μας και την προσδοκία μας να έχουμε καλή ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θα μας δίνει χαρές! Τα υπόλοιπα τον Μάη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.