Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Προσωπική τοποθέτηση



Στην αφετηρία της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου!



Άλλη μια ποδοσφαιρική περίοδος ξεκινά με όνειρα κι ελπίδες για τους φιλάθλους και τους οπαδούς όλων των ομάδων! Ευχή κι ελπίδα όλων μας πρέπει να είναι πάνω απ΄όλα να βγει κερδισμένο το ποδόσφαιρο! Όλες οι ομάδες ας αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τίμια και καθαρά, την αξία τους! Οι οπαδοί ας γιορτάσουμε, με αξιοπρέπεια, τα ποδοσφαιρικά κατορθώματα των ομάδων μας! Καλή επιτυχία σε όλους μας!
Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, ο Α.Σ. Λαμία, ξεκινά την προσπάθεια του για τη φετινή περίοδο με το Κύπελλο Ελλάδας. Στην Μυτιλήνη, απέναντι στον τοπικό Αιολικό αρχίζει το φετινό ταξίδι. Θα είμαι και στην Μυτιλήνη, κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα. Ελπίζω φέτος να μην είμαι μόνος και να χαρούμε πολλοί τις χαρές που θα μας προσφέρει η αγαπημένη μας ομάδα. Ελπίζω φέτος να μην είμαι μόνος και να είμαστε πολλοί όσοι θα στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα στις δύσκολες στιγμές αν χρειαστεί... Σχόλια, φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι στην Μυτιλήνη αλλά και από τον αγώνα θα μπορέσετε να δείτε μέσα από το lamiafc.blogspot.com τόσο πριν αλλά και αμέσως μετά τον αγώνα. Ελπίζω να μοιραστούμε και φέτος μέσα από το διαδίκτυο τις συγκινήσεις που θα μας προσφέρει ο Α.Σ. Λαμία. Το lamiafc.blogspot.com θ΄αναβαθμιστεί σύντομα. Ήδη η ηλεκτρονική διεύθυνση www.lamiafc.gr σας παραπέμπει στο Forza Λαμία!
Καλή ποδοσφαιρική περίοδο σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.