Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Ένωση Θράκης - Λαμία 0-3

Ξεκούραστο το τρίποντο για τη Λαμία μιας κι η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Η προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται κι απομένουν μόλις 2 αγωνιστικές ημέρες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Τα σημερινά αποτελέσματα δεν ήταν απόλυτα ευνοϊκά για τη Λαμία όμως είναι γεγονός ότι έβαλε από κάτω στη βαθμολογία την Πρέβεζα που μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην κατηγορία. Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν η Λαμία θέλει 6 βαθμούς ώστε με 45 βαθμούς τελική συγκομιδή να ζητάει να υποσκελίσει ακόμα μια ομάδα ανάμεσα στον Οδυσσέα Αναγέννησης, στον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Θερμαϊκό. Ρεαλιστικά η Λαμία ελπίζει μόνο σε νίκη ή ισοπαλία του Φωκικού μέσα στη Φιλιππιάδα ώστε την τελευταία αγωνιστική τόσο ο Οδυσσέας όσο και ο Εθνικός Φιλιππιάδας να θέλουν μόνο νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι για να σωθούν. Ο Θερμαϊκός μετά τη σημερινή νίκη του θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον, κατά πάσα πιθανότητα, αδιάφορο βαθμολογικά Εορδαϊκό. Το ενδεχόμενο να εμπλακεί και ο Πυρσός Γρεββενών σε περιπέτειες με δύο διαδοχικές ήττες δεν συμφέρει τη Λαμία, εκτιμώ όμως ότι ο Πυρσός θα εξασφαλίσει την παραμονή του στον αγώνα με την Νίκη στο Βόλο. Ζάκυνθος και Αναγέννηση Γιαννιτσών με ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική σώζονται και οι δύο.
Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ευχή και ελπίδα όλων μας είναι η Λαμία να πετύχει το στόχο της και να παραμείνει στην κατηγορία! Όλοι εμείς οι απλοί φίλαθλοι πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα μας τόσο στον εντός έδρας αγώνα με τον Μακεδονικό όσο και την τελευταία αγωνιστική στα Γρεββενά!
Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.