Σάββατο 25 Απριλίου 2009

από φίλο της ομάδας

Φίλε Θανάση καλημέρα,

Ξέρω πως κάθε μέρα από ΄δω και πέρα δεν θα είναι σαν την προχθεσινή, τότε υπήρχε ακόμα μια κρυφή ελπίδα για την αγαπημένη μας ομάδα. Τώρα πια η μόνη ελπίδα είναι μια συγχώνευση ή μια αναδιάρθρωση στη Γ΄εθνική. Όλα αυτά μου μοιάζουν αρκετά μακρινά και βλέπω την Δ΄εθνική να ΄ρχεται... Σαν φίλαθλος έχω βιώσει αρκετές φορές τον προχθεσινό υποβιβασμό στο παρελθόν. Πάντα αντλούσα ελπίδα από την πίστη μου και τον κόσμο που μιλούσα καθημερινά. Τώρα πια τα κουράγια μου λιγόστεψαν, είμαι πια 45 χρονών, μα η αγάπη μου για την ομάδα μας με κρατάει ακόμα «ζεστό». Σίγουρα θα ξαναπάω στο γήπεδο. Σίγουρα θα ξαναζήσω αγωνίες και λύπες σαν την προχθεσινή και σίγουρα θα ξανάρθουν χαρές και πανηγύρια! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι και η ζωή μας...

Δεν ξέρω ποιά μπορεί να είναι η επόμενη μέρα για το σύλλογο. Ξέρω όμως πως αυτοί οι άνθρωποι που ανέλαβαν αυτό το δυσβάσταχτο και δύσκολο έργο της σωτηρίαςδεν απέτυχαν όπως κάποιοι, γελώντας και «πουλώντας πνεύμα» και επαγγελματικό παραγοντισμό, λένε. Πέτυχαν και Νίκησαν! Νίκησαν την ανυποληψία και την χαμένη αξιοπρέπεια που μας άφησε ο Κούγιας φεύγοντας, λεηλατώντας πρώτα ότι είχε μείνει από μια χρεωμένη, κουρασμένη και απαξιωμένη ομάδα, μοιράζοντας ψέματα και ελπίδες που δεν υπήρχαν.

Από εδώ μέσα λοιπόν, μέσα από έναν χώρο που είναι γεμάτος από Α.Σ. Λαμία, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της διοίκησης, στους Κυρίους Χαλκιά, Καγκαρά, Χαλβαντζή, Γιαννέλο και Τζούφλα για την τιμή που μας έκαναν και ανέλαβαν τα διοικητικά ηνία σε μια δύσκολη ή μάλλον στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας της ομάδας μας. Μας έδειξαν πως πέρα από τα χρήματα που διέθεσαν, διέθεσαν πολύ αγάπη για την ομάδα. Αυτό χρειάζεται σήμερα και αυτό ελπίζω να κάνουν και αύριο όπου και να βρίσκεται, όπου και να αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα. Σας καλώ λοιπόν να συνεχίσετε να δίνετε την αγάπη σας σ΄αυτή την ομάδα όπως και μέχρι σήμερα. Στηρίξτε την και μην την αφήσετε ποτέ σε χέρια που θα την απαξιώσουν, θα την λεηλατήσουν και θα την φέρουν σε θέση διάλυσης όπως πριν μήνες. Πιστεύω ότι η άποψή μου είναι η άποψη και η θέληση όλων όσων αγαπάνε και ονειρεύονται μια μεγάλη Λαμία! Μεγάλη πρώτα στις καρδιές μας και μετά στους αγωνιστικούς χώρους! Σας ευχαριστώ για ότι κάνατε κι ελπίζω να βρείτε δύναμη να συνεχίσετε.

Γιάννης Χαλβαντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.