Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Λαμία - Εθνικός Φιλιππιάδας 3-0

Σπουδαία νίκη με το επιβλητικό 3-0 πέτυχε η Λαμία απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Στον καθοριστικότερο αγώνα της περιόδου η Λαμία δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία όσο αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης για ακόμα μια φορά ανακάτεψε την τράπουλα από τον πάγκο παρατάσοντας την ομάδα με 3-5-2 για πρώτη φορά φέτος. Ξεκίνησε με τους Κόσογλου τερματοφύλακα, Δασκαλάκη, Χουλιάρα (αρχηγός), Βιτζέκα στην άμυνα, Μεσιακάρη, Μεϊντή, Γεωργίου, Jarosiewicz, Κωστή στη μεσαία γραμμή και επιθετικοί ο Petrov με τον Sobzack.

Οι δύο αντίπαλοι στη σέντρα...

Η Λαμία πήρε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και κατάφερε στην πρώτη καλή στιγμή που είχε να σκοράρει. Στο 7΄ο Δασκαλάκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Sobzack αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Σταυράκης, η μπάλα κατέληξε στον Χουλιάρα που με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τη Λαμία.




Το γκολ του Χουλιάρα!

Ο σκόρερ και αρχηγός της Λαμίας!

Στη συνέχεια Λαμία έδωσε χώρο στον Εθνικό Φιλιππιάδας κι οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψηλά όμως έτσι δώθηκε η ευκαιρία στη Λαμία να βγαίνει στην αντεπίθεση. Από μια αντεπίθεση στο 20΄ήρθε το δεύτερο γκολ για τη Λαμία. Ο Sobzack άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για τον Petrov που βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του Εθνικού και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

ο Petrov δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του!

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τη Λαμία να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το σφύριγμα της λήξης του 1ου μέρους χωρίς να γίνουν άλλες αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ από τις δύο ομάδες.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι. Η Λαμία κρατούσε με ευκολία τους φιλοξενούμενους μακριά από την περιοχή της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μόνη αξιόλογη φάση για τον Εθνικό ήταν το πρώτο σουτ που έκανε στον αγώνα στο 65΄. Ο Λάππας σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Η Λαμία κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 75. Ο Δασκαλάκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, πετάχτηκε ο Sobzack στην πορεία της μπάλας όμως δεν τη βρήκε κι η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του κεραυνόπληκτου Σταυράκη που θα περιμένει να δει τη φάση στην τηλεόραση για να καταλάβει τι έγινε! Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης σταδιακά πραγματοποίησε αλλαγές στην ομάδα βάζοντας τον Σιδηρόπουλο αντί του Petrov και τον Ντέρτσα αντί του Sobzack.
Μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης τίποτα δεν άλλαξε κι η Λαμία πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη!

John Dylan Hughes, δεν έπαιξε σήμερα αλλά η ομάδα νίκησε!


5 σχόλια:

  1. gia ta epeisodia oute lexi?????????????????


    aisxos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έφτασα στο γήπεδο στις 16:06, δεν είδα τα επεισόδια και γι αυτό δεν αναφέρομαι σ΄αυτά. Σε κάθε περίπτωση η βία είναι καταδικαστέα απ΄όπου κι αν προέρχεται. Αν έγιναν επεισόδια ν΄ακολουθηθεί η νομική οδός και ν΄αποδωθούν οι ευθύνες όπου πρέπει.

    διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. me diaitisia kai via den menete katigoria oti kai na kanete tou xronou 8a paizete me to lianokladi ekei ekei stin D Ethniki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eftases 16.06 kai i eidisi epaizw se ola ta sites tis 17.00 ...esu molis gurises de pires prefa ti eixe ginei?giati apo reportaz mia xara analutikotatos...sigoura pire k to auti sou kati apo paraskinio...kai to AN eginan epeisodia nomizw pws to AN einai peritto...allwste kukloforoun k photos...as min upokrinomaste..den exw kati mazi sou ennoeitai, alla kairos na katadikazoume oloi tetoia gegonota...na leipsoun apota gipeda mas..de theloume trampoukismos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιά ήταν η πηγή πληροφόρησης των sites που από τις 17:00 έκαναν λόγο για επεισόδια. Φαντάζομαι πως ήταν η ανακοίνωση της Φιλιππιάδας που αντί να επικεντρωθεί στον κρίσιμο αγώνα που έδινε προτίμησε ν΄αναζητήσει ελαφρυντικά για την αποτυχία. Την βία προσωπικά την καταδίκασα και το γράφω και στο προηγούμενο σχόλιο αλλά για κάτι που ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Φιλιππιάδας και χωρίς να έχω ίδια άποψη των γεγονότων δεν μπορώ να σχολιάσω. Μπορούσαν τόσο ο αρχηγός της αποστολής όσο και οι παθόντες να έρθουν στη συνέντευξη τύπου και να μιλήσουν για τα γεγονότα αλλά δεν το έκαναν... γιατί? μηνύσεις κατέθεσαν? προσωπικά ιστεύω ότι κάτι έγινε όταν έφτασε η Φιλιππιάδα στο γήπεδο μιας και καπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει! Όμως αφού δεν ήμουν εκεί για να δω αλλά ούτε κι οι παθόντες έστω μέσω δηλώσεων δεν μας πληροφόρησαν για τα όσα καταγγέλουν τι ν΄αναφέρω στο site?
    διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.