Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Α.Σ. Λαμία - Α.Π.Ο.Κ. Βελούχι 3-0


Νίκη με το εμφατικό 3-0 για τη Λαμία στην πρώτη εμφάνισή της μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα. Η Λαμία χάρη σε δύο γκολ του Θανάση Σερπάνου κι ένα του Χρήστου Αντωνιάδη κέρδισε την σκληροτράχηλη ομάδα του Καρπενησίου. Ελάχιστοι οι θεατές του αγώνα, περίπου 200 ήταν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Λαμίας.

λίγος ο κόσμος στο γήπεδο...

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις εξής συνθέσεις:

Α.Σ. Λαμία: Μπαγινέτας Β., Γουριώτης, Χουλιάρας, Μπαγινέτας Ηλ., Αποστολακόπουλος (73΄Λέσσης), Πάνος (81΄Ελευθεριάδης), Λαϊνάς, Σερπάνος, Κάππος Αγ., Ζέρβας (85΄Τζιβελέκης) και Αντωνιάδης.

Α.Π.Ο.Κ. Βελούχι:
Ευαγγελόπουλος, Ντουφεκιάς, Συγγελόπουλος, Κρασσιάς (87΄Γενιτσαρόπουλος), Βλάχος, Μπόνιας, Ζαραβέλης(87΄Κουτσουπιάς), Παπαδόπουλος (60΄Ρουμελιώτης), Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος
και Σκαρλάτος.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν στο 6΄όταν ο Μπακαλίδης εκτέλεσε φάουλ πασάροντας στον Μπόνια που έκανε ένα δυνατό σουτ όμως ο Βάϊος Μπαγινέτας έδιωξε σε κόρνερ.

σκληρό το παιχνίδι κατά διαστήματα...

Στο 15΄ο Θανάσης Σερπάνος εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της περιοχής προς την εστία του Ευαγγελόπουλου που απλά παρακολούθησε την τροχιά της μπάλας μέχρι που κατέληξε στα δίκτυα! Η Λαμία πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ διώχνοντας το άγχος. Ο Α.Π.Ο.Κ. είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι προσπαθώντας να κρατήσει μακριά από την περιοχή του την Λαμία που πίεζε. Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας που είχε η Λαμία στο παιχνίδι ήταν ένα δεύτερο γκολ που ήρθε στο 33΄! Ο Σερπάνος σούταρε μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βελουχίου κι ο Αντωνιάδης που καιροφυλακτούσε με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 2-0!

ασφυκτικό το μαρκάρισμα πάνω στον Θανάση Σερπάνο.

Το ημίχρονο έληξε με τη Λαμία να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι σ΄έναν αντίπαλο που δεν έδειχνε ικανός να ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου το Βελούχι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι.

πίεσε στην επανάληψη ο Α.Π.Ο.Κ.

Στο 50΄ο Β. Μπαγινέτας απέκρουσε τη σέντρα σουτ του Συγγελόπουλου κι ο Ηλίας Μπαγινέτας απομάκρυνε τη μπάλα πριν η φάση εξελιχθεί επικίνδυνα για την Λαμιώτικη εστία. Στο 58΄ο Σκαρλάτος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή όμως καθυστέρησε πολύ να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και τον έκοψαν οι αμυντικοί της Λαμίας. Στο 61΄σουτ του Βλάχου πέρασε λίγο άουτ.

τελευταίες οδηγίες στον Ελευθεριάδη..

Η Λαμία απάντησε στις ευκαιρίες του Βελουχίου με τον Σερπάνο να κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Πάνος πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ στο 69΄. Στο 73΄κοντινή προβολή του Γουριώτη πέρασε λίγο άουτ. Τελικά η Λαμία πέτυχε το τρίτο τέρμα στο 82΄με τον Σερπάνο να χρίζεται σκόρερ για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο Γουριώτης σέντραρε από δεξιά, ο Αντωνιάδης με προβολή έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα, απέκρουσε ο Ευαγγελόπουλος και στην επαναφορά ο Σερπάνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

ο Βασίλης Ντουφεκιάς δεν βρήκε δίκτυα αυτή τη φορά...

Δίκαιη η επικράτηση της Λαμίας. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Σερπάνο η Λαμία πέτυχε μια νίκη που τόνωσε το ηθικό της! Ο Α.Π.Ο.Κ. είναι μια νεανική ομάδα που στηρίζεται στη δύναμη χωρίς όμως να λείπουν και οι τεχνίτες ποδοσφαιριστές, είναι ομάδα που θα δυσκολέψει πολύ κάθε αντίπαλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στα αρνητικά στοιχεία του αγώνα η συμπεριφορά του προπονητή του Βελουχίου που ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου...


ο κ. Φλωράκης είδε τα τελευταία 22 λεπτά της αναμέτρησης πίσω από τον πάγκο της ομάδας του...

Δείτε highlights του αγώνα στο lamiafclive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.