Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Στην τελική ευθεία...

Καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος εντείνεται και ο ρυθμός προετοιμασίας της ομάδας. Ο Πέτρος Πανόπουλος δινει έμφαση στην αφομοίωση της τακτικής που θα χρησιμοποιήσει φέτος η ομάδα αλλά δουλεύει ιδιαίτερα επίμονα και στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνουν ζήλο και προσπαθούν για το καλύτερο ώστε να κερδίσουν μια θέση στην βασική ενδεκάδα. Εντυπωσιακό και πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο το πολύ καλό κλίμα και η διάθεση που υπάρχει στην ομάδα. Οι παίκτες της ομάδας σε πολλές στιγμές κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ασκήσεων έδειχναν κυριολεκτικά να απολαμβάνουν το παιχνίδι! Τα χαρούμενα πρόσωπα κι η ευχάριστη διάθεση ήταν κάτι που δεν το βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια κι όσοι νομίζουν ότι η Λαμία θα είναι... παιδική χαρά φέτος, γελιούνται!
Δείτε μερικές εικόνες από την χθεσινή προπόνηση.

Οι "μικροί" της ομάδας κουβαλάνε τα αναγκαία βοηθήματα για ν΄αρχίσει η προπόνηση!


Το παραδοσιακό "κορόϊδο" προσφέρεται και για επίδειξη δεξιοτεχνίας!


Η ομάδα σε πλήρη δράση κάτω από τις οδηγίες των προπονητών.


οι απαραίτητες διατατικές ασκήσεις.


το "οικογενειακό" διπλό ξεκίνησε!


τραυματίας ο Γιάννης Πάνος αλλά έδωσε κανονικά το παρόν στην προπόνηση!


Οι "παλιοσειρές" εκτός παιχνιδιού για λίγο...


Ο αρχιτέκτονας της ομάδας Πέτρος Πανόπουλος.

Άφησα για το τέλος ένα ευαίσθητο θέμα. Εδώ και μέρες δεν λειτουργεί ο καυστήρας στα λουτρά του γηπέδου. Η ομάδα προπονείται καθημερινά εκεί και φυσικά η χρήση ζεστού νερού είναι αναγκαία. Παρά την ταλαιπωρία που περνάει η ομάδα υπομένει αδιαμαρτύρητα αυτή την κατάσταση κι αναμένει την ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής για την διευθέτηση του ζητήματος. Ο καυστήρας έχει αφαιρεθεί. Αργά χθες το απόγευμα συνεργείο πήγε στο γήπεδο για να επιλύσει το ζήτημα, ελπίζω το πρόβλημα να αποκαταστάθηκε ή έστω ν΄αποκατασταθεί το συντομότερο ώστε να εξασφαλιστούν οι βασικές προϋποθέσεις για να συνεχιστεί ομαλά η προετοιμασία της ομάδας της πόλης!


Στο lamiafclive μπορείτε να δείτε video από την χθεσινή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.