Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Aτρόμητος Σπερχειάδας - Α.Σ. "Λαμία" 2-0

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Λαμία στην Σπερχειάδα σ΄έναν αγώνα που χαρακτηρίσθηκε από ποδοσφαιρική μετριότητα. Παρά την προσπάθεια να φύγει με βαθμολογικό όφελος από τον αγωνιστικό χώρο δεν τα κατάφερε η ομάδα μας και πρέπει να παρουσιασθεί σοβαρή στους εντός έδρας αγώνες ώστε να αποφύγει την εμπλοκή της σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες, μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης για τον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Φ. που είχε διάρκεια 120 λεπτών, παρουσιάστηκαν κουρασμένες. Ο Ατρόμητος δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία για γκολ στο 21΄. Ο Επίσκοπος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Σαΐνης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23΄ο Χρ. Βέλλιος με ατομική προσπάθεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα παράλληλα με την εστία και ο Νάτσης με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα με 1-0 στους γηπεδούχους. Τίποτα το αξιοσημείωτο δεν συνέβη στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε ανούσιο παιχνίδι κέντρου.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Θεοδοσόπουλος στο 48΄ μπήκε στην περιοχή του Ατρόμητου από δεξιά κι έκανε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ που απέκρουσε ο Κοκονδύνης. Στην εξέλιξη της φάσης ο Πάνος, που έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, έκανε σέντρα από αριστερά κι ο Αντωνιάδης με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει όμως ο Κοκονδύνης απέκρουσε εκ νέου διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του. Στο 50΄η Σπερχειάδα απάντησε στην διπλή χαμένη ευκαιρία της Λαμίας όταν σε μια φάση γκραν γκινιόλ μέσα στην περιοχή της Λαμίας ο Μπούσιος κατάφερε να σουτάρει προς την εστία του Β. Μπαγινέτα όμως ο Αγ. Κάππος έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίκτυα. Παρά το υποσχόμενο ξεκίνημα στο 2ο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε ξανά κι οι μόνες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες προήλθαν από στημένες φάσεις. Στο 63΄σε εκτέλεση φάουλ από τον Επίσκοπο, αριστερά έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Β. Μπαγινέτας. Στο 77΄ήταν η σειρά της Λαμίας να απειλήσει με την εκτέλεση φάουλ του Ηλία Μπαγινέτα να περνάει ανεκμετάλλευτη μιας και δεν βρέθηκε παίκτης της Λαμίας να σπρώξει τη μπάλα στην κενή εστία μετά την έξοδο του Κοκονδύνη που δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα. Στο 83΄ο Επίσκοπος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά κι ο Ζησόπουλος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σε 2-0. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην Λαμία. Ο Λαΐνας έδωσε μια εκπληκτική ασίστ στον Αντωνιάδη με κάθετη μπαλιά στον άξονα, ο επιθετικός της Λαμίας βγήκε τετ α τετ με τον Κοκονδύνη, τον πέρασε αλλά το πλασέ του στην κενή εστία πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.


Ατρόμητος Σπερχειάδας: Κοκονδύνης, Ζαροδήμος, Φαρμάκης, Σαΐνης, Παπαϊωάννου, Χρ. Βέλλιος, Νάτσης (85΄ Αλεξίου), Ζησόπουλος, Λέντας (86΄ Τσιλίκας), Επίσκοπος, Μπούσιος (77΄ Αδάμ).

Α.Σ. "Λαμία": Β. Μπαγινέτας, Πάνος (89΄Γερογιάκομος), Αποστολακόπουλος (56΄ Θυμιάκος), Ηλ. Μπαγινέτας, Αγ. Κάππος, Ανδρωνάς, Λέσσης, Λαΐνας, Θεοδοσόπουλος (70’ Βαργιανίτης), Ζέρβας, Αντωνιάδης.

Η Λαμία μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Σερχειάδα. Δεν το κατάφερε εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια και πλήρωσε την στιγμιαία αδράνεια της άμυνας στις φάσεις των γκολ των γηπεδούχων. Απομένουν 5 αγώνες για να ολοκληρώσει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Λαμία και οι 4 είναι εντός έδρας. Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη αγωνιστική είναι ευκαιρία να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά.

6 σχόλια:

  1. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΒΛΑΣΤΗΜΑΓΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΜΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΥΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. <> ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΡΑΓΕ ΕΣΕΙΣ; Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΦΥΡΙΞΑ ΚΙ ΕΛΗΞΕΣ"ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ.ΦΥΓΕΤΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OTAN ΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 31 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ 18ΑΔΑ ΟΤΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΑΝΥΤΟΥ ΑΣ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΖΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΖΑΜΠΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΒΟΝΤΑΣ 30 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ? ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ? Ε ΑΥΤΟ ΠΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...Η ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΓΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΟΥΤΕ ΚΟΜΩΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ...ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ?
    Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ... ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.