Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Οι διαιτητές της Κυριακής

Ορίσθηκαν από την Ε.Π.Ο. οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής. Την αναμέτρηση Ατρόμητος Σπερχειάδας - Α.Σ. "Λαμία" θα διευθύνουν οι:

Διαιτητής: Μπακογιάννης Α. Ε.Π.Σ. Αθηνών
Α΄βοηθός: Βέκιου Αικ. Ε.Π.Σ. Αθηνών
Β΄βοηθος: Βολιώτη Φ. Ε.Π.Σ. Αθηνών
Παρατηρητής: Παλάσης Π. Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ.Ο ΤΖΙΛΑΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΟΥ....ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ. Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΝΕΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΔΙΜΗΝΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ...Η ,ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ,ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.