Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Α.Σ. Λαμία - Π.Σ. Ελασσόνας 2-1

Γκρέμισε όσα έχτιζε στον αγώνα η Λαμία όταν δέχθηκε την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους όμως λυτρώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από το δεξί πόδι του Κώστα Χουλιάρα που έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα δίνοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα. Το τελικό 2-1 δεν έδωσε μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης στον Α.Σ. Λαμία αλλά τόνωσε και την κλονισμένη αυτοπεποίθηση της ομάδας που στο 2ο γύρο δεν είχε καταφέρει να φτάσει σε νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Μόλις στο 8΄της αναμέτρησης ο Παγκαρλιώτας βρέθηκε τετ α τετ με τον Κώστα Λέντα, έκανε το πλασέ ο επιθετικός των φιλοξενούμενων όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε σωτήρια διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του! Όσο η ώρα περνούσε η Λαμία ανέβαινε στο παιχνίδι και κατάφερε να ισοροπήσει την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο πριν τη λήξη του 1ου μέρους η Λαμία κατάφερε ν΄ανοίξει το σκορ. Ο Θυμιάκος έκανε σέντρα από δεξιά στην καρδιά της περιοχής των φιλοξενούμενων. Ο Μάριος Βαργιανίτης πάτησε γερά και με κεφαλιά - κανονιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-0! Το γκολ ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την Λαμία που κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του αγώνα.

Με την έναρξη του 2ου μέρους η Λαμία προσπάθησε να διευρύνει το προβάδισμα και να καθαρίσει τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφηναν χώρους και κρατούσαν μακριά τους επιθετικούς της Λαμίας. Αξιόλογη στιγμή για την Λαμία στο 68΄όταν ο Χουλιάρας με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νούσια. Στο 73΄ο Αντωνιάδης μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Θεοδοσόπουλο αλλά η προσπάθειά του δεν είχε θετική κατάληξη και το πλασέ του πέρασε έξω από την εστία της Ελασσόνας. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά η Ελασσόνα βγήκε μπροστά κι άρχισε να πιέζει διεκδικώντας την ισοφάριση. Είχε την πρωτοβουλία των κνήσεων η φιλοξενούμενη ομάδα, που δεν είχε πια λόγο να μένει πίσω, ενώ η Λαμία προσπάθησε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο 87΄ ο Τσιτσιούμης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά για την Ελασσόνα στέλνοντας τη μπάλα στην περιοχή της Λαμίας. Ο Χουλιάρας προσπαθώντας να διώξει μπερδεύτηκε με τον τερματοφύλακα της Λαμίας, η μπάλα στρώθηκε στον Ταχτιντή, που δεν αρνήθηκε το απρόσμενο δώρο κι έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Λαμία αντέδρασε άμεσα, βγήκε μπροστά για να σκοράρει και να πάρει την νίκη που φαινόταν να χάνεται άδοξα. Στο 90΄η Λαμία κέρδισε φάουλ, ο Ηλίας Μπαγινέτας έστειλε την μπάλα στην περιοχή της Ελασσόνας, δεν κατάφεραν να απομακρύνουν οι αμυντικοί της Ελασσόνας, η μπάλα κατέληξε στον Χουλιάρα, που λειτούργησε σαν επιθετικός, και με ψύχραιμο διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για 2η φορά διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:
A.Σ. Λαμία: Λέντας, Θυμιάκος, Ζέρβας (90’ Ζώγας), Ηλ. Μπαγινέτας, Χουλιάρας, Γουργιώτης, Θεοδοσόπουλος (84’ Ανδρωνάς), Πάνος, Λέσσης, Βαργιανίτης (46’ Αντωνιάδης), Κάππος.
Π.Σ. Ελασσόνας: Νούσιας, Γεωργούλης, Κοντοδήμος (70’ Χ. Χάμος), Τσιτσιούμης, Φλώρος, Φώλλας (60’ Πρακατές), Αρσένης, Παγκαρλιώτας, Ταχτιντής, Σ. Χάμος, Τιούτιος (82’ Ανέστης).

Στην συνέντευξη τύπου ο κ. Ποντίκας για την Π.Σ. Ελασσόνας είπε οτι η ομάδα του μπορούσε κάτι να πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι φεύγουν απογοητευμένοι από τον τρόπο που τελείωσε το παιχνίδι. Ο κ. Σουφλέρης για την Λαμία αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε ότι υπήρχε εκνευρισμός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας αποδίδοντας τον εκνευρισμό στο άγχος που διακατείχε την ομάδα. Αποκάλυψε ότι για την Λαμία ο αγώνας ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο! Παραδέχθηκε ότι ο αγώνας κρίθηκε στην δύναμη. Ο προπονητής της Λαμίας δεσμεύθηκε ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα μιλήσει για όλα τα θέματα της ομάδας και άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις!

Ο προπονητής της Π.Σ. Ελασσόνας κ. Γιάννης Αλεξούλης δεν ήρθε στην συνέντευξη τύπου, έπρεπε να φύγει για την Αθήνα μιας κι ήταν καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή της ΝΕΤ. Μιλώντας στο FORZA ΛΑΜΙΑ χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη της Λαμίας κι ευχήθηκε καλή τύχη για την συνέχεια.
Φωτογραφίες από τον χθεσινό αγώνα:












Δείτε τα γκολ του Ταχτιντή και του Χουλιάρα στο lamiafclive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.