Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

A.Σ. "Λαμία" - A.E. Διμηνίου 1-1

Στραβοπάτησε ο Α.Σ."Λαμία" απέναντι στην Α.Ε. Διμηνίου. Η ομάδα μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που όμως δεν τις μετουσίωσε σε γκολ και στο τέλος το πλήρωσε. Το γκολ του Ηλία Μπαγινέτα έβαλε μπροστά την Λαμία που κρατούσε την νίκη μέχρι το 82΄ όταν ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο αγωνιστικό μέρος η Λαμία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κι από νωρίς έδειξε ότι ήθελε να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι. Στο 10΄ο Πάνος με φάουλ από δεξιά σημάδεψε τον Θεοδοσόπουλο που έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Διμηνίου διατηρώντας το μηδέν για την εστία του. Στο 18΄ο Αντωνιάδης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή έκανε ένα όμορφο γυριστό σουτ που κατέληξε άουτ. Στο 30΄η Λαμία ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Αντωνιάδη όμως ο κ. Χαλδαίος δεν υπέδειξε την παράβαση. Στο 34΄ο Θεοδοσόπουλος μέσα από την περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ που πέρασε λίγο έξω απ΄την εστία του Μόσιου. Παρά τις ευκαιρίες που είχε η Λαμία δεν κατάφερε να σκοράρει και οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος περιορίσθηκαν από την Λαμία στο μισό γήπεδο κι έφτασαν μέχρι την αντίπαλη περιοχή μόνο με στημένες φάσεις χωρίς όμως ν΄απειλήσουν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την Λαμία να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να συνεχίζει το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών. Στο 54΄μετά από κόρνερ ο Ηλ. Μπαγινέτας έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 56΄ο Βαργιανίτης έκανε μια επικίνδυνη σέντρα σουτ από δεξιά που έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η σέντρα σουτ που έκανε στην επόμενη επίθεση της Λαμίας ο Θυμιάκος. Στο 61΄ο Ζέρβας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά με τελικό αποδέκτη τον Ηλία Μπαγινέτα που είδε αυτή τη φορά την μπάλα μετά από την δυνατή κεφαλιά που έκανε να καταλήγει στα δίκτυα για το 1-0! Μετά το γκολ η Λαμία δεν συνέχισε τις προσπάθειες με την ίδια ένταση ώστε να καθαρίσει τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο διεκδικώντας την ισοφάριση. Δεν υπήρχαν φάσεις στο παιχνίδι μέχρι το 82΄όταν ο Καραπλιάγκος έκανε μια προσπάθεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα παράλληλα με την εστία κι ο προωθημένος Χαριτίδης με πλασέ σκόραρε διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα σε 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και η Λαμία υποχρεώθηκε σε μια απρόσμενη ισοπαλία που κόστισε βαθμολογικά και ψυχολογικά.


Α.Σ. "ΛΑΜΙΑ": Λέντας, Θυμιάκος, Ζέρβας, Μπαγινέτας, Κάππος, Γουργιώτης, Θεοδοσόπουλος (74’ Ανδρωνάς), Λαΐνας (87’ Βαρυπάτης), Βαριανίτης, Πάνος (89’ Ζώγας), Αντωνιάδης.

Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Μόσιος, Κότσκα, Γκέρτσος, Χονδρός Α., Πολύβροχος, Γεωργούλας, Χαριτίδης (89’ Μαμουρέλης), Καραπλιάγκος (81’ Χρυσάνθης), Σκούρας, Ζαχαράκης, Ντουκόλης (65’ Παρίσης)

Στο τέλος του αγώνα ο Θάνος Θεοδώρου, προπονητής των φιλοξενούμενων δήλωσε "Πήραμε το βαθμό της ισοαπλίας αλλά θέλαμε το τρίποντο. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Κοιτάζουμε να κρατήσουμε την ομάδα ανταγωνιστική. Δεν κρίθηκε από την διαιτησία το ματς. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Η ιστορία της Λαμίας δεν της επιτρέπει να μην διεκδικεί κάθε παιχνίδι".

Ο Νίκος Σουφλέρης είπε: "Είναι άτυχο το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν τους 3 βαθμούς της νίκης βάσει των ευκαιριών που είχαμε. Οπισθοχώρησε η ομάδα μετά το γκολ χωρίς να υπάρχει εντολή από εμένα. Τα παιδιά προσπάθησαν κι αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και ουσιαστικοί το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Κοιτάμε την επόμενη μέρα."

8 σχόλια:

  1. αυτη ειναι η αγωνιστικη ταυτοτητα που θα αποκτουσε η ομαδα; και τωρα τι; τελικος κυπελλου ερασιτεχνων. καταντια. και ολοι εμεις πρεπει να βρουμε παλι το κουραγιο να παμε στο γηπεδο. πρεπει να βρουμε κινητρο. μικρη καταντησε η λαμια πολυ μικρη. ας μας πει καποιος με τον χουλιαρα υπαρχει καποιο προβλημα; και κατι αλλο στις προπονησεις τι γινετε; απο δουλεια εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ,ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ (ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ)ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟ (ΑΝΔΡΩΝΑΣ)ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η νομοτέλεια που έχει δημιουργηθεί οδηγεί την ομάδα στον υποβιβασμό ! Η κακή, προπονητικά, ομάδα του Πανόπουλου, (μπάτε μέσα παίξτε και φάτε τους...), έφερνε αποτελέσματα, οι ασκήσεις επί χάρτου του Σουφλέρη έχουν φέρει μόνο τους βαθμούς χωρίς αγώνα με την Ιτέα, (η νίκη επί της Ελασσόνας ήταν τυχαία και δεν πρόκειται να επαναληφθεί).
    Η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, δεν είναι αυτή που συνεχίζεται, λοξοδρόμησε με ευθύνη κάποιων ανθρώπων της διοίκησης, γνωστών, (Τσιλαλής, Τρέκλας, Τσούκαλος κ.α.) και εχόντων, ως ομάδα, την πλειοψηφία στο συμβούλιο.
    Αν στόχος τους ήταν να μη βγει ο ΑΣ Λαμία πρωταθλητής για πολλούς λόγους ΚΑΙ για να μη μείνουν αυτοί χωρίς ...απασχόληση, (κατανοητός στόχος και συζητήσιμος), με τις αποφάσεις τους δημιούργησαν τις προϋποθέσεςι για κάτι χειρότερο : τον υποβιβασμό και, φυσικά, την πλήρη διάλυση της ιστορικής ομάδας μας !
    Πρόταση : μέσα από μια σύσκεψη έκτακτης ανάγκης και ενότητας, επαναφορά των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση, τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, (γυρισμός Πανόπουλου και Συρογιάννη, λειτουργία Σουφλέρη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, γυρισμός παικτών που έχουν φύγει), όσο και στο διοικητικό, (γυρισμός, άτυπα μεν, αλλά ουσιαστικά, όσων συμβούλων έχουν παραιτηθεί). Στόχος ένας και μοναδικός : η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΕΡΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΧΙΑΛΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ.....ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΦΙΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ.ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΩΓΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΛΑΜΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.1.ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?2)ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ?(ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΥΛΙΚΟ) 3)ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ?(ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?4)ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ_ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ?5)ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟ?(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ? 6)ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? 7)ΤΙ ΩΘΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑ? 8)ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? 9)ΠΟΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ?(ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΔΡΩΝΑΣ) 10)ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ (ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ?)ΚΑΙ 11)ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΕΡΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ?.... ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟ. ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΟΧΤΑΔΑΣ(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καποιους τους εφτυναν και αυτοι νομιζαν πως ψιχαλιζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.