Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ο επόμενος αντίπαλος, Π.Σ. Ελασσόνας

Την Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας υποδέχεται την Κυριακή ο Α.Σ. "Λαμία". Μετά από τις διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα του 2ου γύρου η Λαμία θέλει για ψυχολογικούς αλλά και βαθμολογικούς λόγους την νίκη! Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα δώσει την αναγκαία ψυχολογική τόνωση στο αγωνιστικό τμήμα ώστε η ομάδα να διεκδικήσει τον αρχικό της στόχο, μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Α.Σ. "Λαμία" είναι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Π.Σ. Ελασσόνας που είναι στην 6η θέση με 29 βαθμούς. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Λαμία έχασε στην Ελασσόνα με 3-1. Την αναμέτρηση χαρακτήρισε η απουσία του Θανάση Σερπάνου στο 1ο ημίχρονο όταν και ουσιαστικά κρίθηκε η τελική έκβασή της. Επίσης τα επεισόδια, που προκάλεσαν σε βάρος της Λαμίας οι γηπεδούχοι στη λήξη του αγώνα, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς αναγκάζοντας τον Α.Σ. "Λαμία" να εκδώσει σχετικό δελτίο τύπου.

Ο Νίκος Σουφλέρης δεν θά έχει στην διάθεσή του για τον κυριακάτικο αγώνα τον τιμωρημένο Βαγγέλη Λαϊνα και τους τραυματίες Βάϊο Αποστολακόπουλο και Γιάννη Αποστολόπουλο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Γιάννης Αλεξούλης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αναστασιάδη και τον Νάνο που είναι τιμωρημένοι κι επιστρέφει ο Τζόλας που εξέτισε την ποινή του.

Στον αγώνα της Κυριακής η νίκη είναι αυτοσκοπός για την ομάδα της Λαμίας κατά τον τρόπο που είναι σε κάθε αγώνα. Όταν μπαίνεις σ΄έναν αγώνα όσο κι αν θέλεις την νίκη δεν είναι βέβαιο ότι θα την κατακτήσεις. Το σημαντικό για την ομάδα είναι να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει την νίκη και να το προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της! Ευχή όλων είναι να κερδίσει η Λαμία την Κυριακή και το κέρδος θα είναι πολλαπλάσιο των 3 βαθμών της νίκης! Ας σταθούμε κοντά στα παιδιά της Λαμίας ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες τους!

Διαβάστε σχετικά:

Τι έγινε στον αγώνα του 1ου γύρου, Π.Σ. Ελασσόνας - Α.Σ. "Λαμία" 3-1


Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Σ. "Λαμία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.