Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Δελτίο τύπου



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr



Λαμία, 2 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απορία προκάλεσε στη Διοίκηση της Λαμίας, η ένταση που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με την Ελασσόνα, από παράγοντες και φιλάθλους των γηπεδούχων, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε, η παθητική στάση των ελάχιστων αστυνομικών οργάνων(αν και η Ελασσόνα είναι έδρα Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης).
Δείπνο θα παραθέσει στην ομάδα της Λαμίας, την Τετάρτη στις 19:30, στο εστιατόριο TIME OUT, ο γνωστός δικηγόρος και παλιός πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Καλαντζής, σε μια συμβολική κίνηση όπως είπε για να αφυπνιστούν, όλοι όσοι κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδος.
Η Διοίκηση της Λαμίας εύχεται βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους, στο γιο του ένθερμου και πιστού επί δεκαετίες ( από ιδρύσεώς της) φιλάθλου της ομάδος Σπύρου Φράγκου, Θωμά, ο οποίος το Σάββατο βράδυ νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Δώρα Λάππα(ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου ¨Λιλιπούπολη¨)




Με εκτίμηση
Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.