Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ο επόμενος αντίπαλος, Α.Ε. Ιάσων - Κεραυνός Διμηνίου.

Σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Λαμία μετά την νίκη της περασμένης αγωνιστικής και για να παραμείνει κοντά στην κορυφή τότε η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην Α.Ε. Ιάσων - Κεραυνός Διμηνίου. Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή της Λαμίας για να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο απέναντι σ΄έναν αντίπαλο που αγωνίζεται χωρίς άγχος. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει πραγματοποιήσει ένα άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τις ελπίδες για παραμονή να δείχνουν ανεμικές μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές. Με 3 βαθμούς από τη νίκη μέσα στο Καστράκι, 6 ήττες και τέρματα 6 υπέρ - 20 κατά, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.


Αθλητική Ένωση Ιάσων - Κεραυνός Διμηνίου


Η Αθλητική Ενωση Διμηνίου προέρχεται από την ένωση του Ιάσονα Διμηνίου και του Κεραυνού Σαμπάναγα μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ιάσων ιδρύθηκε το 1974 και ο Κεραυνός το 1981. Αγωνίζεται στο γήπεδο του Διμηνίου. Είναι νεοφώτιστη ομάδα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του τίτλου στην Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας και την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι.

Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ανήκουν οι:


Κόκκορης, Μιχαλόπουλος, Γεωργούλας, Γκέρτσος, Νάνος, Πολυβρόχος, Σπυρόπουλος, Τ. Χονδρός, Γ. Χονδρός, Αραμπατζής, Γιαννόπουλος, Κότσκα, Ν. Κουκουβίνος, Ντουκώλης, Παναγιωτίδης, Παπαευαγγέλου, Παρίσης, Ζαρκάδας, Ζαχαράκης, Κόφφας, Σκούρας, Ζαραμπούκας, Τσουκάλης, Καλιακούδας, Καραπλιάγκος και Χρυσάνθης.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Θάνος Θεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.