Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009

Απάντηση προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας.


Α.Σ. Λαμία
Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr

ΠΡΟΣ: Σ.Δ.Π. Φθιώτιδος

ΚΟΙΝ: Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος & M.M.E.


ΘΕΜΑ: Ανακoίνωση - Απάντηση


Λαμία 15 Νοεμβρίου 2009
Αρ. Πρωτ. 69


Με αφορμή την ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ του Σ.Δ.Π. και της Ολυμπιακής Επιτροπής Ν. Φθιώτιδος, το Δ.Σ. του Α.Σ. ¨ΛΑΜΙΑ¨ αισθάνεται υποχρεωμένο να τονίσει τα εξής:
Η σχετική αντιπαράθεση που προέκυψε για αγώνα της SUPERLEAGUE είναι αδιανόητο, να αποτελεί και ¨ευκαιρία¨ για αρνητικές αναφορές στις δραστηριότητες οποιουδήποτε μέλους ή μελών του Δ.Σ. της ομάδος, μόνο και μόνο επειδή τυγχάνει να φέρουν και κάποια άλλη ιδιότητα.
Μας είναι δύσκολο να αντιληφθούμε, πως είναι δυνατόν να αναφέρεται μόνο το όνομα της Λαμίας, και μάλιστα συνεχώς, σε μια ανακοίνωση που αφορά αναγνωρισμένο όργανο συλλόγου SUPERLEAGUΕ.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα συνεχίσουμε να περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη και σεβασμό τον Σ.Δ.Π.Φ., το έργο και τα μέλη του, αλλά και κάθε διαιτητή που φιλοξενούμε στην έδρα μας, αλλά και εκτός αυτής.
Συνεχίζοντας τη δύσκολη φετινή προσπάθεια που όλοι γνωρίζετε, και αγγίζοντας την υπέρβαση σε πολλές περιπτώσεις, έχουμε σκοπό να προστατεύσουμε την ομάδα και την εικόνα της προς τα έξω, την οποία διαφυλάττουμε στο ακέραιο.

Για το Δ.Σ.

Ο
Πρόεδρος

Αλέξανδρος Αλεξίου

&

Ο
Γραμματέας

Βασίλειος Τρέκλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.