Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Δελτίο τύπου

Α.Σ. Λαμία
Έτος Ίδρυσης 1964
1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595, e-mail: as-lamia@otenet.gr


Λαμία, 17 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επιστολή στην οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τους οικείους του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ Λάρισα, για τον αδόκητο χαμό του, απέστειλε προς τη Θεσσαλική Π.Α.Ε. η διοίκηση της Λαμίας.
Τιμητικές πλακέτες, επέδωσε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδος, στις γυναικείες ομάδες πόλο του Ολυμπιακού και του Νηρέα Λαμίας, πριν τον μεταξύ τους φιλικό αγώνα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009, με αφορμή, τις επιτυχίες τους στην περσινή περίοδο ( πρωταθλήτρια Α1 η ομάδα του Ολυμπιακού, άνοδος στην Α2 για το Νηρέα).
Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ εύχεται στον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Καψαλιάρη, του οποίου η σύζυγος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι να του ζήσει. Ας σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες και η σύζυγος του Γενικού γραμματέα της ομάδος Βασίλη Τρέκλα γέννησε αγοράκι.
Από το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Σπερχειάδος, θα απουσιάσει ο Ζέρβας, ο οποίος στον προχθεσινό αγώνα, συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, και θα τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο. με μια αγωνιστική.
Τέλος η Διοίκηση της ομάδος, ευχαριστεί τη διοίκηση της Α.Ε. ΙΑΣΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΙΜΗΝΙΟΥ για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή και στα μέλη της Διοίκησης της ομάδος μας.

Με εκτίμηση
Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.