Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

χωρίς ρεύμα οι δημοσιογράφοι...;

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα στο Fthiotidasport την καταγγελία του δημοσιογράφου Παύλου Σφέτσα. Αν και ο Παύλος Σφέτσας είναι φίλος μου θα σχολιάσω το γεγονός σύμφωνα με την επαγγελματική ιδιότητα του καταγέλλοντα. Οι δημοσιογράφοι πηγαίνουν στο γήπεδο για να κάνουν τη δουλειά τους! Δουλειά τους είναι να ενημερώνουν για τα θέματα της ομάδας τους πολυάριθμους φίλους της αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο. Επειδή ανήκω στην κατηγορία εκείνη των φίλων της ομάδας που δεν ζουν στη Λαμία κι η ενημέρωση που φτάνει μέσω του διαδικτύου σε κάθε γωνιά του πλανήτη είναι υπερπολύτιμη, θεωρώ ότι αυτό που συνέβη στον αγώνα της Λαμίας με τη Σπερχειάδα είναι απαράδεκτο... Η ενέργεια του Παύλου Σφέτσα να μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των αγώνων του Α.Σ. "Λαμία" είναι πολύτιμη για την ενημέρωση των φίλων της ομάδας! Δεν εξετάζω τις λεπτομέρειες του γεγονότος, δεν μ΄ενδιαφέρουν... αυτό που μ΄ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να υπάρχουν οι live μεταδόσεις των αγώνων γιατί αφορούν πολλούς φίλους της ομάδας. Ο Α.Σ. "Λαμία" να βοηθήσει τους επαγγελματίες δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους, όλοι θα οφεληθούμε και πάνω απ΄όλα η ομάδα μας!

Με διαθεση για χιούμορ και μόνο για να καταδείξω την αστειότητα της κατάστασης, προτείνω στον φίλο Παύλο Σφέτσα να προμηθευτεί μια ηλεκτρογεννήτρια για να κάνει τη δουλειά του και να μην έχει ανάγκη κανέναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.