Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Τα νέα της ημέρας

Η Ε.Π.Ο. όρισε τους διαιτητές της αναμέτρησης Α.Σ. "Λαμία" - Α.Ε. Ιάσων - Κεραυνός Διμηνίου.

Διαιτητής: Χαλδαίος Γ. Ε.Π.Σ. Αθηνών
Α΄βοηθός: Βάθης Σ. Ε.Π.Σ. Αθηνών
Β΄βοηθος: Αλυμάρας Ι. Ε.Π.Σ. Αθηνών
Παρατηρητής: Γιαννακόπουλος Κ. Ε.Π.Σ. Λάρισας

Επίσης αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων του περιφερειακού πρωταθλήματος από αυτή την Κυριακή. Στην 23η και 24η αγωνιστική, 21 & 28 Μαρτίου, οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 16:00 και από την 25η αγωνιστική, 11 Απριλίου, θα έχουν ώρα έναρξης στις 17:00.

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ULTRA ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είμαι πραγματικός... φαντάζομαι πως όποιος έγραψε το σχόλιο έκανε απλά μια υπόθεση εργασίας. Σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραδεχθώ ότι ΑΚΟΥΩ όλες τις απόψεις αξιολογώντας κάθε μια κατά την γνώση και κρίση μου και ΥΠΑΚΟΥΩ μόνο στα όσα οι αρχές και οι αξίες μου με προστάζουν. Ο ultra είναι ελεύθερος, ανεξάρτητος και περήφανος και του αρκεί που το ξέρει ο ίδιος. Το πεδίο ελεύθερης συζήτησης θα επαναλειτουργήσει πολύ σύντομα αλλά έτσι κι αλλιώς όποιος το επιθυμεί μπορεί και μέσα από τον σχολιασμό των αναρτήσεων να εκφράσει τις απόψεις του. Επιπρόσθετα όποιος θέλει μπορεί να στείλει και e-mail ωστε η άποψή του να δημοσιευτεί ως κύρια ανάρτηση στο FORZA ΛΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.