Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

διπλό με 5αρα!



Με το επιβλητικό 0-5 πέρασε και από τον Τυμφρηστό η Λαμία. Η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων. Προηγήθηκε με 0-4 στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά τελείωσε από νωρίς το παιχνίδι. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 100 θεατές. Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Τυμφρηστού τίμησε τον Πέτρο Πανόπουλο και τον προπονητή της ομάδας Λάκη Παπανικολάου για την προσφορά τους στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο.



Η Λαμία προηγήθηκε στο σκορ με τον Βέλλιο στο 8΄ με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 32΄ο Στεργίου με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Λαμίας. Στο 37΄ο Λαϊνας έκανε μια σέντρα σουτ από δεξιά κι ο Σελιστάϊ με προβολή πάνω στη γραμμή έκανε το 0-3. Το 0-4 ήρθε από τον Τσαμαδιά στο 44΄, ο αρχηγός της Λαμίας με εξαιρετική ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και με δυνατό σουτ΄έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουρδή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκολ του Βλάχου στο 80΄όταν προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανακόψει τον Καταραχιά και άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.



A.Σ. ΛΑΜΙΑ: Kαρανάσιος, Λαϊνας, Λουπεϊδης (66΄Ν. Λάππας), Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος (58΄Καταραχιάς), Βέλλιος (55΄Ρουμπής), Σελιστάϊ, Μπέσσας, Στεργίου, Ανυφαντής.

Τυμφρηστός: Κουρδής, Χριστόπουλος (53΄Μεμαντζίνι), Κλειτσάκης, Βλάχος, Σιώτης, Μπακαλώνης (αρχηγός), Τζαβαλής, Λυτάκης, Σεντής (83΄Μαραδιανός), Κουτσονίκας (63΄Σεϊντής), Δημητρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.