Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

συνεχίζει αήττητη!

Σταθερά στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων παραμένει ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ. Επικράτησε με 3-0 της Σπερχειάδας 2005 στο ΔΑΚ και παραμένει σε απόσταση αναπνοής απ΄την κορυφή της βαθμολογίας. Οι περίπου 200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες έμειναν ευχαριστημένοι απ΄την απόδοση της Λαμίας!

Η Λαμία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Λάκη Παπανικολάου δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες όμως ο Παπασάρας, τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του! Η Λαμία ζήτησε πέναλτυ στην ανατροπή του Καραματσούκη στο 31΄όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε φάουλ στα όρια της περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεργίου όμως ο Παπασάρας με εκπληκτική προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του ποδοσφαιριστή της Λαμίας. Λύση έδωσε και στο 44΄ο Παπασάρας όταν απομάκρυνε με δυσκολία με τα πόδια την κοντινή προβολή του Ρουμπή.

Οι παίκτες της Λαμίας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι στο 2ο μέρος και κατάφεραν να σκοράρουν νωρίς. Στο 49΄ο Χριστοδούλου με κοντινό πλασέ θ΄ανοίξει το σκορ. Η Λαμία συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες όμως η σταθερότητα του Παπασάρα ήταν η αιτία που το 2ο γκολ ήρθε μόλις στο 70ο λεπτό. Ο Γ. Λάππας, που είχε μπει ως αλλαγή, με δυνατό μακρινό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο αρχηγός της Λαμίας, Ντίνος Τσαμαδιάς, στο 90΄ που με κοντινό διαγώνιο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Χριστοδούλου, Καταραχιάς (81΄ Λουπεϊδης), Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Ρουμπής, Κουτρομάνος, Μπέσσας (84΄ Κυριάκης), Στεργίου (61΄ Γ. Λάππας), Καραματσούκης.

Σπερχειάδα 2005: Παπασάρας, Τσιούμας, Παρασκευιώτης (65΄Δερνίκας), Καστάνης, Μακρής (46΄ Πολύμερος), Κατσαντώνης, Αλατάς, Μανίκας, Ντούμας (87΄ Καραγιώργος), Βούζας, Μπήτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.