Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

συνεχίζει αήττητη!

Μετά από 10 αγωνιστικές ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ είναι πια η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τον Οπούντιο Μαρτίνου όμως με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα η ομάδα της Λαμίας αδικείται από το αποτέλεσμα . Η Λαμία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε το σε βάρος της αποτέλεσμα κι όταν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ισοφαρίστηκε ζήτησε την νίκη χάνοντας εκπληκτικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 200 θεατές.

Η ομάδα της Λαμίας επέβαλε τον ρυθμό της στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Σημαντικότερες ευκαιρίες για την Λαμία ένα σουτ του Λαϊνα στο 2ο λεπτό μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε ο Σανδάλης και στο 34΄σουτ του Βέλλιου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυνόμενου και πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία πίεσε τον Οπούντιο και ζήτησε το γκολ. Κατάφερε να σκοράρει η Λαμία με τον Λαϊνα στο 63΄όμως το γκολ ακυρώθηκε ως off side με την υπόδειξη του βοηθού Τσατσάνη να αμφισβητείται έντονα. Στο 65΄σουτ του Καταραχιά μέσα από την περιοχή, σταμάτησε στο χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων όμως ο κ. Σωσώνης δεν καταλόγισε παράβαση. Στο 72΄ο Κλωτσοτήρας έβαλε τον Οπούντιο μπροστά στο σκορ με κοντινή προβολή. Στο 79΄ο Μπέσσας ανατράπηκε στην περιοχή απ΄τον Βλάχο κι ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Προβατάς ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1. Στο 82΄ο Ανυφαντής έκανε εξαιρετικό κοντρόλ μέσα στην περιοχή και με δυνατό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σανδάλη για το 2-1. Στο 87΄οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα κι ο Κλωτσοτήρας με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Η Λαμία στο χρονικό διάστημα μέχρι την λήξη του αγώνα είχε 3 ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Στο 88΄ο Βέλλιος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 90΄μετά από κόρνερ ο Μπέσσας με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Σανδάλη και στο 91΄ο Προβατάς βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Σανδάλη όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

A.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαϊνας, Λουπεϊδης (65΄Καταραχιάς), Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος (72΄Χριστοδούλου), Βέλλιος, Κουτρομάνος, Σελιστάϊ (58΄Μπέσσας), Στεργίου, Ανυφαντής.

Οπούντιος Μαρτίνου: Σανδάλης, Κωτσαλάς, Σγούρδας (46΄Πούλος - 90΄Μαστορης), Κοντελές, Αναγνώστου, Βασιλάκης, Νικολόπουλος, Βλάχος, Καραδήμος (84΄Δάρας), Κλωτσοτήρας, Καραλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.