Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

νίκησε και στην Στυλίδα!


Η Λαμία πέτυχε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Στυλίδα. Χάρη στην πολύ καλή αγωνιστική τακτική που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας αλλά και στην πολύ καλή απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας, η επικράτηση ήρθε εύκολα. Οι 3 βαθμοί της νίκης σταθεροποίησαν την Λαμία στο γκρουπ των πρωτοπόρων και αρχίζει πλέον να πείθει ότι είναι ικανή για σπουδαία πράγματα παρά το μειονέκτημα των -6 βαθμών. Στα θετικά της αναμέτρησης με τυ Στυλίδα πρέπει να επισημανθεί κι η παρουσία των φίλων της ομάδας που έδωσαν δυναμικό παρόν στηρίζοντας ένθερμα τις προσπάθειες της ομάδας.


Η Λαμία είχε τον έλεγχο του αγώνα στο σύνολο των 90 λεπτών. Η αψεγάδιαστη αμυντική λειτουργία δεν επέτρεψε στην Στυλίδα να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Καρανάσιου. Επιθετικά η ομάδα έκανε αυτό που χρειαζόταν για να πάρει την νίκη, πέτυχε δύο γκολ, της ακυρώθηκε ένα κανονικό και δημιούργησε φάσεις για να εδραιώσει από νωρίς την νίκη. Στο 27΄ο Στεργίου βγήκε τετ ατ τετ με τον Κραββαρίτη, σκόραρε όμως η βοηθός κ. Αποστόλου υπέδειξε, λανθασμένα, off side και το γκολ δεν μέτρησε. Στο 40΄ο Κουτρομάνος μπήκε από αριστερά στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Τσιλίκα κι ο κ. Δουδούμης καταλόγισε το πέναλτυ υπέρ της Λαμίας χωρίς όμως να αποβάλει τον αμυντικό των γηπεδούχων μιας κι ο Κουτρομάνος ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Προβατάς δίνοντας προβάδισμα με 0-1 στη Λαμία. Στο 58΄η Λαμία θα βγεί στην κόντρα επίθεση κι ο Βέλλιος με εξαιρετικό διαγώνιο πλασέ θα σκοράρει για το 0-2 σφραγίζοντας την νίκη.


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαϊνας, Λουπεϊδης, Προβατάς, Τσαμαδιάς, Πάνος, Βέλλιος (86΄ Χριστοδούλου), Κουτρομάνος, Μπέσσας(79΄ Γ. Λάππας), Στεργίου(68΄ Σελιστάϊ), Ανυφαντής.

Α.Ο. Στυλίδας: Π. Κραββαρίτης, Τσιλίκας, Πρέμτσης(81΄ Κωτίτσης), Ζωγράφος, Κουφιώτης, Τζανετάκος (62΄ Ματζίκος), Γ. Κραββαρίτης, Βέλλιος, Βαρυπάτης (68΄ Καραντάθας), Τσάμης, Μπούσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.