Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

πρεμιέρα για τους "μικρούς"

τα παιδιά της παιδικής ομάδας

Τον πρώτο της αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα "ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ" της Ε.Π.Σ.Φ. έδωσε η ομάδα του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ. Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας η ομάδα μας υποδέχθηκε την Α.Ε. Καλυβίων. Ο αγώνας είχε ένταση, πάθος και ωραίο ποδόσφαιρο! Μένουμε ικανοποιημένοι, μιας και η αρχή έγινε, ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ βάζει υποδομές ώστε πρώτα απ΄όλα να ξανακάνουμε το ποδόσφαιρο παιχνίδι και ουσιαστικό μέσο ψυχαγωγίας για τα νέα παιδιά της πόλης.

η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα

Η ομάδα μας, αν και έχει πολύ μικρό χρονικό διάστημα που συγκροτήθηκε, εμφανίστηκε έτοιμη από κάθε άποψη στον πρώτο της αγώνα. Κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή Αποστόλη Καραπλή οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν σοβαρότητα και προσπάθησαν για το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Στην αναμέτρηση, που είχε διάρκεια 80 λεπτών, επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 0-2 με γκολ στο 2΄και στο 75΄.


τελευταίες οδηγίες απ΄τον προπονητή στα αποδυτήρια

Ο κύβος ερρίφθη! Είναι σημαντικό να παράγουμε έργο και ν΄αφήσουμε μια παρακαταθήκη στην αγαπημένη μας ομάδα. Εγώ προσωπικά γι αυτό συμμετέχω ενεργά στον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ. Μπράβο στα παιδιά μας που έδωσαν χθες τον πρώτο αγώνα! Χαρήκαμε το παιχνίδι κι ελπίζουμε ν΄ανέβουμε πολλά ποδοσφαιρικά σκαλοπάτια αλλά ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει θα μας έχει μείνει η χαρά της παρέας, του παιχνιδιού κι η τιμή να φοράς τη φανέλα της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.