Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

πέρασε και τον Μεξιατικό

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Α.Σ. Λαμία επιβλήθηκε με 4-0 του Μεξιατικού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών. Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ο Λάκης Παπανικολάου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες πρωταθλήματος. Τα γκολ για την Λαμία σημείωσαν οι Ρουμπής στο 31΄, Καραματσούκης στο 76΄ και στο 83΄ και Γ. Λάππας στο 78΄.


A.Σ. ΛΑΜΙΑ: Κοντογεώργος, Κατσίμπρας, Καταραχιάς (78΄ Χανής), Κυριάκης, Χριστόπουλος, Λάππας Ν, Ρουμπής, Σελιστάϊ, Καραματσούκης, Γ. Λάππας, Χριστοδούλου.

Μεξιατικός: Τσάνης, Σαρικάκης,Καλτσάς, Γάτσιος, Γ. Ηλιόπουλος, Γρατσιώνης, Μπέσσας (68΄ Τρούμπουλος), Κυπριώτης (78΄ Χασιώτης), Ν. Ηλιόπουλος, Ριζάϊ, Καραγεωργίου, (84΄Καραγιώργος).

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ θ΄αντιμετωπίσει τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας στις 14 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.