Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

αήττητη!

Με γκολ του Θανάση Στεργίου η Λαμία πέρασε και από τον Δομοκό. Η ομάδα μας παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα έχοντας συγκεντρώσει 28 βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου, 4 βαθμούς περισσότερους από τους "συγκάτοικους" στην κορυφή της βαθμολογίας, Αχιλλέα Δομοκού και Ένωση 2010. Η αναμέτρηση στον Δομοκό είχε κύρια χαρακτηριστικά το πάθος, την αγωνιστικότητα και την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών της Λαμίας για την επικράτηση. Στο κατάμεστο γήπεδο του Δομοκού η Λαμία έδειξε ότι διαθέτει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών ικανό για το καλύτερο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Παρ΄ότι ο όποιος προγραμματισμός του Λάκη Παπανικολάου για τον αγώνα ακυρώθηκε εξαιτίας των 3 αναγκαστικών αλλαγών που πραγματοποίησε, ο προπονητής της Λαμίας κέρδισε κατά κράτος την μάχη των πάγκων. Νικητής αναδείχθηκε και στην μάχη της κερκίδας ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δίνει δυναμικό παρόν στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών!

Ο Αχιλλέας Δομοκού είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 2ο λεπτό. Ο Καλύβας έκανε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ από δεξιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά στο 4΄όταν ο Κουτρομάνος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ανυφαντή όμως το σουτ που έκανε σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών του Δομοκού. Στο 11΄ο Καυκιάς βρέθηκε απέναντι απ΄τον Καρανάσιο, πλάσαρε όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 12΄ο Λαϊνας έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, απέκρουσε, βοηθούμενος κι απ΄το οριζόντιο δοκάρι, ο Κοκονδύνης κι ο Στεργίου με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 0-1. Στο 29΄ο Λέντας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Δομοκού για να ισοφαρίσει. Το ημίχρονο βρήκε την Λαμία μπροστά στο σκορ μετρώντας όμως δύο απώλειες, τον Βέλλιο και τον Ανυφαντή που αποχώρησαν λόγω τραυματισμού.


Με την έναρξη του 2ου μέρους η Λαμία έδειξε τις διαθέσεις της να τελειώσει το παιχνίδι. Δημιούργησε 3 κλασσικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να φτάσει σ΄ένα 2ο γκολ. Στο 53΄ο Λάππας θα βρεθεί τετ α τετ με τον Κοκονδύνη όμως το πλασέ που έκανε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα. Στο 53΄ο Προβατάς με μακρινή μπαλιά θα βγάλει μόνο του τον Χριστοδούλου απέναντι στον Κοκονδύνη όμως ο Σαϊνης πρόλαβε τον επιθετικό της Λαμίας, έβαλε την κόντρα κι η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 61΄ήταν η σειρά του Μπέσσα να φτάσει σε θέση για γκολ όμως το δυνατό σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή δεν είχε ευτυχή κατάληξη με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοκονδύνη. Η επικράτηση της Λαμίας ήταν καθολική στο 2ο ημίχρονο, δεν κινδύνευσε ούτε κι όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσαμαδιά στο 79΄. Άτυχη στιγμή για την Λαμία ο σοβαρός τραυματισμός του Λαϊνα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας με κάταγμα στο δεξιό χέρι. Με 10 ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κι ο Αχιλλέας με τον Καλύβα να αποβάλεται στο 90΄με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης.


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαϊνας (52΄Λουπεϊδης), Καταραχιάς, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Βέλλιος (7΄Χριστοδούλου), Κουτρομάνος, Μπέσσας, Στεργίου, Ανυφαντής (25΄Γ. Λάππας).

Αχιλλέας Δομοκού: Κοκονδύνης, Καυκιάς (30΄Μαργαριτόπουλος), Λιασίδης, Σαϊνης, Βιτζέκας (60΄Αλεξίου), Αβντία (33΄Μπουσάϊ), Καλύβας, Παπαϊωάννου, Λέντας, Χανής, Χ. Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.