Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Αλέξης Κούγιας

Κούγιας: "Βρωμιάρης και παλιάνθρωπος ο διαιτητής"

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την Ηλιούπολη είχε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μάλιστα "προέβλεψε" ότι θα υπάρξει... θεία δίκη και πως ο διαιτητής του παιχνιδιού, Κώστας Τζουβάνος από την Αρτα, θα πάθει κακό στη ζωή του!

"Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από αυτή. Είναι βρωμιάρης και παλιάνθρωπος, δεν μας έδωσε δύο πέναλτι. Έπρεπε να κερδίσουμε 5-0. Θα πάω στην ΚΕΔ, να δω τον κ. Ψυχομάνη. Αν ο Θεός βλέπει, ο διαιτητής αυτός θα πάθει κάτι κακό στη ζωή του", είπε μεταξύ άλλων ο Κούγιας, ενώ υποστήριξε ότι ο Ρενάν θα δεχθεί τελικά να λύσει το συμβόλαιό του και πως ο Καμπαγέρο θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή.


Το διάβασα κι έβαλα τα γέλια και κατάλαβα πως γελούσαν όλοι οι άλλοι μαζί μας μέχρι πριν λίγο καιρό. Ήρθε στη Λαμία, τον καλωσόρισα, τον στήριξα, επειδή έτσι στήριζα την ομάδα μου και αξίωσα μόνο να είναι ειλικρινής απέναντί μας. Η κατάληξη είναι γνωστή σε όλους! Μόνο ειλικρινής , έντιμος και αξιοπρεπής δεν ήταν μαζί μας ο κ. Κούγιας. Εύχομαι στους φίλους της ιστορικής Παναχαϊκής καλό κουράγιο και πιο πολύ εύχομαι ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.....ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ. ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΖΟΙΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΦΕΡΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ Σ ΑΛΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΠΑΘΑΜΕ ΜΑΘΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.