Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Εθνικός Βράχος Καστρακίου - Α.Σ. "Λαμία" 3-1


3-1

Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Καστράκι ο Α.Σ. "Λαμία". Η ήττα ήρθε από έναν αντίπαλο που καιγόταν για τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία, κι έπαιξε παθιασμένα για να πετύχει τον στόχο του. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε με καλές καιρικές συνθήκες όμως η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών είχε μετατρέψει σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Ελάχιστοι ήταν οι θεατές της αναμέτρησης.

Ο Εθνικός μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Μόλις στο 9΄ο Ντούβλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι αφού η μπάλα έσκασε μπροστά από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα κι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με 1-0. Στη συνέχεια το παιχνίδι μοιράστηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες που προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ. Η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 18΄όταν ο Πάνος έκανε μια κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, έξυσε το δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 21΄ο Ντούβλης με σουτ, δεξιά έξω από την περιοχή, είδε τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Κώστα Λέντα. Στο 37΄ο Μόκκας με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Παρά τις προσπάθειες της Λαμίας, που αντέδρασε ανεβαίνοντας ψηλά στον αγωνιστικό χώρο για να πιέσει, τίποτα δεν άλλαξε ως τη λήξη του 1ου μέρους κι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Στο 2ο μέρος η Λαμία ανέβασε στροφές, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε τον αντίπαλο. Κατάφερε να μειώσει σε 2-1 το σκορ ο Α.Σ. "Λαμία" στο 72΄με σκόρερ τον... συνήθη ύποπτο, Χρήστο Αντωνιάδη που σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή αποδεικνύοντας ότι είναι κλασσικός παίκτης περιοχής με ένστικτο μεγάλου σκόρερ! Οι ελπίδες του Α.Σ. "Λαμία" να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απ΄τον αγώνα χάθηκαν στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Παπαστεριάδης έκανε μια κούρσα από δεξιά, γύρισε την μπάλα παράλληλα προς την εστία της Λαμίας κι ο Μόκκας στο 73΄με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το σκορ σε 3-1 κι έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης. Στον υπόλοιπο χρόνο μέχρι τη λήξη του αγώνα η Λαμία συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως οι γηπεδούχοι με σφιχτή άμυνα κράτησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της ανμέτρησης.

Η ήττα από τον Εθνικό μπορεί βαθμολογικά να μην έχει ιδιαίτερη επίπτωση στην ομάδα όμως δεν αρμόζουν τέτοιες ήττες στην ιστορία και στο κύρος του Α.Σ. "Λαμία"...

ΕΘΝΙΚΟΣ: Ντάσκας, Παπακωνσταντίνου, Σιούτας, Ράτζας, Αθ. Σκρέκας (77’ Γκαγκαστάθης), Γ. Σκρέκας, Μόκκας (82’ Λάτσιος), Καραμήτσος, Κόκκινος, Ντούβλης (75’ Μανούκας), Παπαστεριάδης.
Α.Σ. "ΛΑΜΙΑ": Λέντας, Θυμιάκος (82’ Ζώγας), Ζέρβας, Ηλ. Μπαγινέτας, Ανδρωνάς, Γουργιώτης, Αντωνιάδης, Πάνος, Λέσσης (77’ Στ. Κάππος), Βαργιανίτης (46’ Θεοδοσόπουλος), Αγ. Κάππος.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...Η ΛΑΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ (ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ -ΖΙΚΟ)ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ. ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ.ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΤΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ(ΣΕΡΠΑΝΟΣ)ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 2Η ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΜΙΣΘΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΓΑΠΑΓΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ(ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ).ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ,ΚΟΣΜΑΣ,ΑΜΟΥΤΖΙΑΣ,ΑΛΕΞΙΟΥ)ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΑΣ(ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ -ΠΑΝΤΟΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ,ΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ,Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ,ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΝΑΡΙΧΝΟΥΝ ΤΕΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 10 ΠΑΙΔΙΩΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΑΛΟΓΗΣΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ (ΤΑΜΠΕΛΕΣ-ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΛΠ)ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΛΑΜΙΩΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΜΙΣΘΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΜΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΕΣ).ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙ Η ΛΑΜΙΑ 30 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΙΩΠΟΥΜΕ?Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣΜΑΣ .....ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.....ΥΓ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ?ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΟΕΟ?!!!ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. 30 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣΩΝΑ. ΘΑ ΚΑΝΤΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν σας εχει μεινει ιχνος ανδρισμου ....ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.