Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τελικός Κυπέλου Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας


Α.Σ. "Λαμία" - Ατρόμητος Σπερχειάδας 1-2


Δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο ο Α.Σ. "Λαμία". Ηττήθηκε στην παράταση απ΄τον Ατρόμητο Σπερχειάδας με 2-1. Παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Λαμία, από ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, επέστρεψε στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας τον αγώνα που οδηγήθηκε στην παράταση. Τελικά, εκεί που όλα έδειχναν ότι ο νικητής θα αναδεικνυόταν μέσα απ΄τη διαδικασία των πέναλτυ, η Σπερχειάδα πέτυχε γκολ στο 118΄και επικράτησε στον φετινό τελικό.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες έδειξαν να επιδιώκουν να διαφυλάξουν το μηδέν πίσω και δεν ζήτησαν έντονα το γκολ. Η Σπερχειάδα είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Επίσκοπου στο 4΄ όταν η μπάλα "έξυσε" το οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει άουτ. Πιο κινητική η Λαμία μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, προσπάθησε να φτάσει με οργανωμένες προσπάθειες στην αντίπαλη περιοχή κι είχε μια καλή στιγμή με τον Χρήστο Αντωνιάδη που με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή προσπάθησε να σκοράρει όμως ο Κοκονδύνης μπλόκαρε την μπάλα. Χωρίς κλασσικές ευκαιρίες για γκολ το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ κι η Λαμία έδειχνε να κινείται πιο σωστά από τον αντίπαλό της στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 2ο ημίχρονο η Σπερχειάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 55΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Π. Βέλλιος στο 2ο δοκάρι, αφού χρησιμοποίησε και το χέρι του για να κοντρολάρει τη μπάλα, με κοντινή προβολή έβαλε τον Ατρόμητο μπροστά με 1-0. Η Λαμία πραγματοποίησε διπλή αλλαγή μετά το γκολ με τους Θεοδοσόπουλο και Λαϊνα να μπαίνουν στον αγώνα στο 62΄ αντί των Βαργιανίτη και Λέσση. Πίεσε η Λαμία επιδιώκοντας την ισοφάριση και το κατάφερε στο 75΄. Ο Άγγελος Κάππος με προβολή έκανε το 1-1! Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την συμπλήρωση των 90΄κι οδηγήθηκε στην παράταση. Απώλεια για την Λαμία ο Ορέστης Γουργιώτης που αντικαταστάθηκε στο 90΄από τον Μιχάλη Ανδρωνά λόγω τραυματισμού.

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης κύλησε χωρίς οι δύο ομάδες να φτάσουν με αξιώσεις στο γκολ. Στο δεύτερο 15λεπτο ο Ατρόμητος πίεσε την Λαμία και πέτυχε το γκολ που του έδωσε το κύπελλο στο 118΄με σκόρερ τον Αλεξίου.

Α.Σ. "Λαμία": B. Mπαγινέτας, Γουργιώτης (90΄Ανδρωνάς), Ζέρβας, Μπαγινέτας, Αποστολακόπουλος, Αγ. Κάππος, Βαρυπάτης, Λέσσης (62΄Λαϊνας), Πάνος, Βαργιανίτης (62΄Θεοδοσόπουλος), Αντωνιάδης.

Ατρόμητος Σπερχειάδας: Κοκονδύνης, Παπανάγνος (65΄Αδάμ), Τσιλίκας (120΄Δημητρόπουλος), Σαϊνης, Παπαϊωάννου, Χ. Βέλλιος, Π. Βέλλιος, Ζησόπουλος (106΄Αλεξίου), Λέντας, Επίσκοπος, Μπούσιος.


οι 11 του Α.Σ. "Λαμία" στον χθεσινό τελικό


ο Ατρόμητος Σπερχειάδας

6 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΥΡΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΜΙΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ?ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΠΩΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΟΥΛΤΡΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 1-ΟΥ ΜΕ 2 ΓΥΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ ΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΦΙΧΤΗ ΑΝΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΕΡΠΑΝΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ "ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ" ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΕΝΩΣΗ,ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ,ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΣΥΧΗ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ Π[ΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑΝΟΥΣ.ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ "ΚΥΡΙΟΙ"ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ? ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ .ΚΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ.ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα στη λαμια βαλτε αν υπαρχουν οι φασεις και τα γκολ απο τον τελικο (φιλος απο τυρναβο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντέχω ακόμα φίλε που βρεθήκαμε τότε στην Περαία αλλά και σε πολλά ακόμα γήπεδα! Η ομάδα δεν είναι ανύπαρκτη, εμείς οι φίλαθλοί της είμαστε η ψυχή της και θα υπάρχει για όσο εμείς το θέλουμε. Βέβαια κάποιοι άλλοι επιτήδειοι την θέλουν "μαγαζάκι" τους είτε για να τα κονομάνε είτε για να μοστράρουν τις φάτσες τους στην τοπική κοινωνία... Ελπίζω ν΄αλλάξει σύντομα η κατάσταση για να νιώσουμε ξανά ποδοσφαιρικές χαρές στην Λαμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.